نصرالهی : واردات قاچاق پوشاک به 2.7 میلیارد دلار می رسد
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع نساجی، پوشاک و چرم گفت: گسترش قاچاق ؛ تولید، سرمایه گذاری، صادرات و اشتغال صنعت پوشاک کشور را با خطر جدی مواجه می کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ گلنار نصرالهی افزود: صنعت پوشاک از صنایع با ارزش افزوده بالا، اشتغال آفرین، ارزآور و ... در مملکت است.
وی با اعلام اینکه تولید پوشاک ممتازترین رشته در صنایع نساجی است، اظهار داشت: این صنعت ضمن برخورداری از بالاترین ارزشافزوده در بین صنایع نساجی دارای ویژگی های برجسته دیگری مانند اشتغال پایدار، دوستدار محیط زیست ،بازار مصرفی فوق العاده گسترده و قدرت ارزآوری شگرف است.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع نساجی، پوشاک و چرم با تصریح بر اینکه قاچاق بلای جان صنعت پوشاک کشور است، گفت: مبارزه جدی با پدیده مزبور بسیار ضروری به نظر می رسد.
وی در ادامه با بیان اینکه مرجع رسمی اعلام میزان قاچاق و واردات غیر رسمی، ستاد مرکزی مبارزه با کالا و ارز کشور است، افزود: بر اساس گزارش این ستاد سالانه ۲,۵ تا ۲.۷ میلیارد دلار پوشاک قاچاق به کشور وارد می شود.
نصرالهی تصریح کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر اقدامات بسیار خوبی در راستای جلوگیری از قاچاق پوشاک در کشور صورت گرفته و این روند همچنان به قوت خود باقی است.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد از کاهش حقوق ورودی پوشاک به کشور خبر داد و گفت: افزایش حقوق گمرکی خود عامل گسترش واردات غیررسمی و قاچاق در جامعه است.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع نساجی، پوشاک و چرم افزود: خوشبختانه با کاهش حقوق ورودی گمرکی پوشاک از ۱۵۰ به ۵۵ درصد واردات رسمی در این حوزه نسبت به گذشته افزایش چشمگیری پیدا کرده است.