بانوان بروجنی با شرکت در دوره آموزشی نحوه پخت نان های محلی استان چهارمحال و بختیاری را فرا گرفتند.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز چهارمحال و بختیاری ؛ کارشناس
اموربانوان و خانواده فرمانداری شهرستان بروجن گفت : در این دوره اموزشی 40
نفر از بانوان سرپرست خانوار به صورت عملی با نحوه پخت نان های محلی آشنا
شدند. خانم صمدی افزود : فراهم کردن زمینه اشتغال و در آمد پایدار برای خانواده ها از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است. کاکولی ، فتیر،نان یوخا و درشتی از انواع نان های محلی چهارمحال و بختیاری است. بروجن در فاصله 60 کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.