گزارش مکتوب؛
همکاری نکردن ارگان ها مهمترین مشکل تعاونگران
مهمترین مشکل تعاونگران تسهیلات و همکاری نکردن ارگان هاست.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ، چهارمین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های تعاونی ها با حضور ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و جمعی از معاونان وزیر و تعاونگران صبح امروز افتتاح شد.
در این نمایشگاه که از 13 تا 17 شهریور در مصلی جنوبی در دو بخش تخصصی و فروش برگزار می شود، تازه ترین دستاوردها و تولیدات شرکت های تعاونی، تعاملات میان شبکه ای و عرضه محصولات تعاونی ها با رویکرد رشد توسعه اقتصادی و حمایت از تولیدات داخلی عرضه می شود.
برخی تعاونگران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، مهمترین خواسته ها و مشکلات خود را مطرح کردند.
آقای فلاح رییس هیات مدیره گروه تعاونی چکاب درباره مهمترین مشکلات تعاونگران می گوید : تعاون دارای توانمندی بسیار بالای است اما هماهنگی درون شبکه ای وجود ندارد در حالی که همه ما سوار یک کشتی هستیم و می توانیم کارهای بزرگی با کمک هم انجام دهیم.
آقای زمانی مدیرعامل شرکت تعاونی فولاد علویجه نیز معتقد است :
بهره بالای بانکی و نبود ضمانت نامه لازم برای دریافت وام های مورد نیاز تعاونگران، مهمترین مشکل آنهاست .
وی می گوید: 50 نفر را به خاطر رکود، تعدیل نیرو کردیم و اکنون خواستار حمایت های مالی و تثبیت قیمت ها هستیم که از جمله مشکلات پیشروی ماست .
آقای فاضلی از اتحادیه سراسری آلومینیوم ایران معتقد است : مهمترین مشکل تعاونی ها سرمایه در گردش است به ویژه اینکه کارهای بزرگی سفارش می گیریم و رقم آنها میلیاردی است اما ضمانت نامه مورد نیاز بانکی نداریم .
آقای چگینی مدیرعامل شرکت تعاونی زاگرس پوش می گوید : مهمترین مشکل ما استقبال نکردن مردم از محصولات ایرانی است بویژه که هدف نمایشگاه معرفی برنده های برتر است.
وی معتقد است مشکل ما به دست مردم حل می شود، بنابراین از مردم تقاضا می کنیم توجه کنند محصولات ایرانی هیچ کم و کیفی از برندهای خارجی ندارد .
خانم مریم کیوان مهر نیز که در بحث تولید عرقیجات گیاهی فعالیت می کند معتقد است : مهمترین مشکل تعاونگران، نبود تسهیلات و همکاری نکردن ارگان هاست که برخی نه تنها همکاری نمی کنند بلکه موانعی بر سر فعالیت تعاونی ها ایجاد می کنند.
همچنین رحمانی که در کار تولید پسته است و تعاونی آنها خانوادگی است، وی مهمترین مشکل تعاونگران را به ویژه در روستاها نقدینگی می داند و می گوید : درآمدها جواب هزینه ها را نمی دهد و نقدینگی مورد نیاز برای توسعه تعاونی نداریم .
وی معتقد است ؛ مناطق ما محروم است اگر نقدینگی داشتیم کار فراوری و بسته بندی بسته را خودمان انجام می دهیم .
به طول کلی تعاونگران معقتدند که تعامل بین ادارات کم است و تعاون باید جایگاهی مناسب در اقتصاد کشور داشته باشد .