با آزمایش هسته ای ،
کره شمالی سلطه آمریکا را به چالش کشید
تحولات اخیر در شبه جزیره کره، نقاط ضعف زیرساخت های اطلاعاتی و نظامی آمریکا را آشکار کرد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، تحولات اخیر در شبه جزیره کره، نقاط ضعف زیرساخت های اطلاعاتی و نظامی آمریکا را آشکار کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، بحران کره شمالی و آزمایش های موشکی و هسته ای این کشور، گستردگی ضعف در زیرساخت های نظامی اطلاعاتی آمریکا را آشکار کرد. دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تصمیمی قطعی برای پاسخ دادن به آزمایش های موشکی و هسته ای کره شمالی اتخاذ نکرده است. واشنگتن در تعامل با پیونگ یانگ در تنگنا قرار گرفته است. آیا اقدام اخیر کره شمالی، اجرای راهبرد دیگر کشورها از جمله چین و روسیه برای مقابله با سلطه آمریکا بر جهان است؟
حسن عبدالله گزارشگر شبکه المیادین گفت: هر کسی روند سریع توسعه تسلیحات غیرمتعارف کره شمالی و آزمایش ها در این زمینه را پیگیری کند، باید به راهبرد آمریکا و غرب برای سلطه بر مناطق حساس جهان توجه داشته باشد. از زمان آتش بس در جنگ دو کره در شمال 1953 تاکنون، کره شمالی در فضای دشمنی با کره جنوبی و ژاپن قرار داشته است. در این شرایط قانع کننده است که بگوییم رهبر کره شمالی ماجراجویی نیست که امنیت جهانی را به خطر می اندازد، بلکه پیونگ یانگ در برابر تهدید مستمر علیه خود، برنامه مستمری را برای گسترش توانمندی های نظامی اش پیگیری می کند. کره شمالی با نافرمانی در برابر سلطه آمریکا، در برابر سلطه واشنگتن و ناتو بر جهان ایستاده است. پیونگ یانگ متحد روسیه و چین است، بنابراین آزمایش های موشکی و هسته ای کره شمالی به چالش کشیدن همه جامعه جهانی نیست. ادامه این آزمایش ها با وجود محکومیت ها و تهدیدات نمی تواند بدون رضایت غیرعلنی از طرف دست کم چین باشد. بر خلاف تبلیغات غرب، آزمایش هسته ای خواست فردی رهبر کره شمالی نیست، بلکه به احتمال زیاد بخشی از ارکستر به چالش کشیدن راهبرد خصمانه آمریکاست که ایران، سوریه تا کره شمالی در آن مشارکت دارند.
گزارشگر شبکه المیادین خاطر نشان کرد: غافلگیر شدن جهان از اقدام کره شمالی به آزمایش بمب هیدروژنی این سوال را مطرح می کند که چرا آمریکا پیشتر از این تصمیم پیونگ یانگ آگاهی پیدا نکرده بود؟ مقامات آمریکایی پیش از این تاکید کرده بودند این کشور توانایی سرنگون کردن موشک کره شمالی را که در دریای ژاپن سقوط کرد، داشت. اما واقعیت آن است که این ماجرا سوالاتی را درباره توانایی آمریکا برای سرنگون کردن این نوع از موشک ها مطرح کرد. امکانات فنی و نظامی نیروهای آمریکایی علیه کره شمالی متکی به چهار ماهواره ای است که در مدار زمین گردش می کنند. آمریکا همچنین سامانه هشدار زودهنگام در ژاپن دارد و سه ناوشکن آمریکایی مجهز به موشک های پدافندی به طور مستمر در دریای ژاپن مستقر هستند. آمریکا همچنین سامانه ضدهوایی پاتریوت را در ژاپن دارد. با وجود همه این امکانات، موشک شلیک شده از کره شمالی که مدت زیادی در آسمان ژاپن عبور می کرد، سرنگون نشد. آمریکا و متحدانش همچنین در شناسایی بمب هیدروژنی کره شمالی، پیش از انفجار آن ناکام ماندند که نشانه شکست آنها در زیرنظر گرفتن تحرکات نظامی پیونگ یانگ است. پیامدهای بحران کره شمالی در برابر آمریکا، نقاط ضعف در زیرساخت های نظامی این کشور را برملا کرد. در این شرایط، سوالات جدی درباره امکان عملی شدن تهدیدات دونالد ترامپ وجود دارد، به ویژه که پیونگ یانگ بر به چالش کشیدن واشنگتن اصرار دارد. آشکار شدن این نقاط ضعف آمریکا، باعث از بین رفتن تصویری می شود که واشنگتن از توانایی های نظامی اش ترسیم کرده بود.