بیمه دانا غرامت مصدومین و جانباختگان دانش آموزان هرمزگانی را پرداخت می کند
مدیرعامل بیمه دانا ؛ حادثه جان باختن دانش آموزان نخبه هرمزگانی را به خانواده هایشان تسلیت گفت و اعلام کرد : این شرکت غرامت مصدومان و جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی را پرداخت می کند .
![بیمه دانا غرامت مصدومین و جانباختگان دانش آموزان هرمزگانی را پرداخت می کند بیمه دانا غرامت مصدومین و جانباختگان دانش آموزان هرمزگانی را پرداخت می کند](/files/fa/news/1396/6/11/1332048_632.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بیمه دانا، بیژن صادق، نایب رئیس هیأت مدیره با ابراز تأسف از این حادثه دلخراش اعلام کرد: بیمه دانا پرداخت تعهدات قانونی و اخلاقی خسارات وارد شده به مصدومین و خانواده های جانباختگان را وظیفه خود می داند و در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
صادق اضافه کرد: گروه کارشناسی ارزیاب خسارت متشکل از همکاران فنی و مالی بیمه دانا جهت رسیدگی فوری به مصدومان و پرداخت غرامت جانباختگان اعزام شده است.
وی افزود: شرکت بیمه دانا با توجه به پوشش بیمه ای اتوبوس مذکور، ضمن ابراز همدردی صمیمانه با بازماندگان، نسبت به رسیدگی و انجام تعهدات قانونی خود در اسرع وقت اقدام خواهد کرد و دستورات فوری مبنی بر انجام اقدامات لازم داده شده است.