علامه مجلسی، دانشمند کم نظیر جهان تشیع
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان: علامه مجلسی یکی از علمای بزرگ و کم نظیر مذهب شیعه است.
![علامه مجلسی،دانشمند کم نظیر جهان تشیع علامه مجلسی،دانشمند کم نظیر جهان تشیع](/files/fa/news/1396/6/9/1325555_282.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز در مراسم گرامیداشت علامه مجلسی در جمع ائمه جماعات در مسجد جامع اصفهان در جوار آرامگاه این عالم بزرگوار گفت: علامه مجلسی تعلیم و تعلم را ارزشی بزرگ در جامعه می دانست و همواره مردم را به کسب آگاهی و دانش دعوت می کرد.
آیت ا...طباطبایی به ابعاد شخصیتی و تالیفات ارزشمند این عالم واندیشمند دینی اشاراه کرد و افزود: یکی از مهمترین و اثرگذارترین آثار علامه مجلسی کتاب بحارالانوار با 110جلد در زمینه ای چون روایات دینی، اخلاقی، نماز، معاملات و احکام است که همچنان در حوزه های علمیه کشور تدریس می شود.
محمدباقر مجلسی، از عالمان و محدثان بزرگ جهان تشیع در دوران شاه سلیمان و شاه سلطان حسین صفویه بود.
وی در سال1037 هجری قمری در اصفهان به دنیا آمد و در کودکی نزد پدر دانشمندش محمدتقی مجلسی به تحصیل پرداخت و سپس در دوران جـوانـى از محضـر دانشمنـدان و عالمـانى همچـون ملاعبدالله شوشترى، شیخ عبدالله بـن جابر آملى، شیخ على جبل عاملى و سایر بزرگان دیـن به ویژه فقیه و حکیم و محدث نامى ملامحسن فیض کاشانى بهره برد.
علامه مجلسی شاگردان زیادی تربیت کرد که می توان از میـرزاعبدالله اصفهانى، سیدهاشم بحرانى، سیدنعمت الله جزایرى و ملاصالح مازندرانى نام برد.
از جمله خدمات فرهنگی و دینی این عالم بزرگوار تألیف کتاب های بسیاری در موضوعات مختلف دینی از جمله بحار الأنوار، مرآة العقول، در ۲۶جلد، ملاذ الأخیار در ۱۶جلد، شرح أربعین حدیث، حقالیقین، زاد المعاد، حلیة المتقین، جلاء العیون و آثار زیاد دیگری به دو زبان فارسی و عربی است.
علامه مجلسی 27رمضان سال 1110هجری در 73سالگی در اصفهان درگذشت و در کنار مسجد جامع اصفهان و جنب مدفن پدر فرزانهاش مولی محمدتقی مجلسی به خاک سپرده شد.