شبکه ملی اطلاعات الگوی توسعه ای است
وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات دیگر یک طرح نیست، بلکه الگوی توسعه ای است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، محمدجواد آذری جهرمی در ارتباط زنده با خبر 14 با بیان اینکه در بحث شبکه ملی اطلاعات دو تعریف را می توان یاد کرد، افزود: بحث اول تعاریف فنی است که در دولت قبل در سه مرحله انجام شد و مورد بهره برداری است.
وی گفت: آنچه به عنوان باقیمانده از شبکه ملی اطلاعات می توان یاد کرد انطباق طرح های اجراشده با سند تدوین الزامات شبکه ملی اطلاعات است که اخیرا در شورای عالی فضای مجازی به جمع بندی رسیده است.
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: بنابراین به لحاظ زیرساخت فنی حجم بزرگی از اقدامات انجام شده و در تلاش هستیم باقیمانده آن نیز صورت بگیرد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه بحث دیگر درباره شبکه ملی اطلاعات محتوا و خدمات شبکه است، گفت: این بخش جای توسعه بسیاری دارد و می توان به توسعه اشتغال در کشور، کشف منافع اقتصادی برای مردم و کشور و بهره مندشدن از خدمات آن برای شهروندان منجر شود که این موضوع نیز دردست پیگیری است.
وی با اشاره به برنامه چهارساله وزارت ارتباطات تصریح کرد: این برنامه که به مجلس نیز ارایه شد با محوریت اشتغال و با هدف توسعه کسب و کارهای نوپا با محوریت شبکه ملی اطلاعات است.
آذری جهرمی گفت: بحث عمده پیرامون شبکه ملی اطلاعات به نتیجه رسیده و درباره موضوع انطباق آن باید تلاش کنیم که امیدواریم تا یکسال و نیم آینده به نتیجه برسد.
وی با تاکید بر اینکه شبکه ملی اطلاعات یک طرح نیست بلکه الگوی توسعه است، افزود: الگوی توسعه ای هیچ گاه تمامی ندارد و باید در مسیر آن فعالیت کرد.
آذری جهرمی گفت: نگاه ما به شبکه ملی اطلاعات نگاهی پروژه ای نیست بلکه به عنوان یک مدل توسعه ای به آن نگاه می کنیم.
امکان توسعه پروژه انارستان برای اینترنت کودکان تا 6 میلیون کاربر
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امکان افزایش ظرفیت پروژه انارستان برای بهره مندی 6 میلیون کودک از اینترنت پاک وجود دارد.
آذری جهرمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به وجود اینترنت پاک در برخی کشورها برای کودکان افزود: ستاد اجراییات فرمان حضرت امام(ره) با یکی از اپراتورها پیش از این قراردادی به همین منظور با عنوان انارستان منعقد کرد تا در گوشی تلفن همراه کودکان محتواهای مناسب مانند نمایش خانگی و بازی و همچنین مطالب موردنیاز سنین آنها در دسترسشان قرار گیرد.
وی گفت: این پروژه به گونه تعریف شده است که امکان نظارت از سوی والدین را هم فراهم می کند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: هم اکنون 500 هزار کودک از این پروژه استفاده می کنند که امکان توسعه آن تا 6 میلیون نفر کاربر وجود دارد.
آذری جهرمی تاکید کرد: برای نهادینه کردن این مهم باید رسانه ها به ویژه صدا و سیما به ما کمک کنند تا آن را در میان خانواده ها فراگیر و علاقه مندی آنها را نیز برای استفاده از این فناوری بیشتر کنیم.