فعالیت 38 جایگاه عرضه بهداشتی دام در پایتخت
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از فعالیت 38 جایگاه عرضه دام زنده در روز عید قربان و جمع آوری دام های سرگردان سطح شهر خبرداد.
عبدالحسین رحیمی در مصاحبه با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، عرضه دام در روز عید قربان با بیان اینکه به دلیل بیمارهای مشترک دام و انسان هرساله تلاش می کنیم در راستای توجه و خدمات دهی به شهروندان در این ایام فعالیت کنیم، گفت: در حال حاضر 75 بیماری دامی وجود دارد. پس ضرورت دارد بخش هایی که به تامین غذای شهروندان می پردازند به این موارد توجه کنند.
به همین منظور برای جلوگیری از هرگونه آسیب به سلامت شهروندان فعالیت خواهیم کرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه امسال 25 جایگاه برای شهرداری تهران و 13 جایگاه برای مراکز کمیته امداد و بهزیستی هستند، تصریح کرد: به همین منظور امسال تعداد این پایگاه ها به 38 پایگاه در مجموع افزایش یافته این در حالی است که در سال گذشته شهرداری تهران 19 جایگاه را به قربانگاه اختصاص داده بود و تمامی این خدمات دهی در این جایگاه ها اعم از ذبح دام و غیره رایگان است.
وی با بیان اینکه دام هایی که مشکوک به بیماری می شوند بلافاصله قبل از ورود به جایگاه ها ضبط می شوند، ادامه داد: این ضرورت قبل از ورود دام به جایگاه است و بعد از معاینه دام های سالم پلاک کوبی شده و در زمان ذبح اگر لاشه، بیمار باشد آن دام اعم از اجزای کل و جزء آن ضبط خواهد شد.
رحیمی با بیان اینکه از شهروندان خواستاریم برای اطمینان بیشتر 24 ساعت بعد از ذبح دام آن را در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند، اظهارکرد: شهروندان می توانند از فردا و جمعه روز عید قربان خدمات لازم را درتمامی جایگاه ها دریافت کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری با اشاره به قیمت عرضه دام در جایگاه خاطرنشان کرد: قیمت براساس عرضه و تقاضاست اما شهرداری نیز نظارت کامل بر قیمت دام در جایگاه ها دارد تا چند قیمتی در عرضه دام به وجود نیاید.
همچنین یک بسته سلامت که شامل یک دستکش و یک ماسک است در تمامی جایگاه ها در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به حضور 250 دامپزشک در این طرح اظهارکرد: دام زنده نیز در جایگاه ها عرضه خواهد شد و هر سال 23 تا 25 هزار راس دام در جایگاه ها عرضه می شود.
رحیمی در پایان بابیان اینکه شهرداری تهران در این طرح به هیچ عنوان جنبه درآمدزایی را در نظر نگرفته است، خاطرنشان کرد: تنها جنبه فرهنگی این موضوع مدنظرما بوده تا چهره شهر زشت و آلوده از لحاظ بصری نشود. همچنین دام های سرگردان داخل شهر با حضور کارگروهی اعم از شهرداری تهران و نیروی انتظامی تا جای ممکن ، جمع آوری می شوند.