امسال 2460 نفر در کانون وکلای دادگستری پذیرفته می شوند
رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری : امسال مجموعا 2460 نفر در 25 کانون پذیرفته می شوند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، بهمن کشاورز درباره کل ظرفیت آزمون وکالت امسال افزود: سال گذشته این تعداد 1700 نفر بود.
رئیس اسکودا درباره منبع آزمون وکالت نیز گفت: سوالات آزمون مانند گذشته از متن قوانین و آرا وحدت رویه دیوان عالی کشور است و مسائل مناقشهای و مورد اختلاف مورد طرح سوال قرار نخواهد گرفت.
وی افزود: افرادی که قصد شرکت در آزمون را دارند توجه کنند برای آن کانونی ثبت نام کنند که قصد دارند همان جا کار کنند.
کشاورز ادامه داد: تا زمانی که ثبت نام داوطلبان آزمون وکالت تمام نشده است، هیچ شخصی دسترسی به تعداد افراد ثبتنام کرده در کانون ها را ندارد.
وی گفت: سازمان سنجش حق ندارد به هیچ کس اطلاعات ثبت نام آزمون وکالت را در اختیار افراد بگذارد و این مساله جز قرارداد ماست.
کشاورز افزود: اگر از سازمان سنجش سوال شود در فلان کانون چند نفر ثبت نام کرده اند این سازمان پاسخ نمی دهد .
رئیس اسکودا کار کردن در کانونی غیر از کانون متبوع را تخلف عنوان کرد و گفت: توصیه ما به داوطلبان آزمون وکالت این است که کانونی را انتخاب کنند که در آنجا می خواهند کار کنند.
وی به تدابیر اندیشیده شده برای برگزاری آزمون وکالت اشاره کرد و افزود: از نظر امنیتی هم طبیعتا تدابیر بسیاری پیش بینی شده که بیشتر از پارسال است.
رییس اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری درباره میزان سهمیه ایثارگران در آزمون وکالت گفت: این تعداد پس از آزمون مشخص می شود.
وی درباره شکایت مطرح شده علیه کانون وکلای مرکز در شورای رقابت و متهم کردن این کانون به انحصارگرایی نیز افزود: یک کمپینی درباره ظرفیت آزمون از سال پیش آغاز شد و بحث های مختلفی را مطرح کردند و همواره پاسخ ما این بود که این تعداد مورد نظر را کمیسیونی تعیین می کند که رئیس کانون یک عضو آن است و دو عضو دیگر از قوهقضاییه هستند که این دو بزرگوار آمارها و چارت سازمانی تشکیلات قوه قضاییه در اختیار دارند و بر مبانی محاسبات احتمالی در این کمیسیون شرکت می کنند و با همفکری با رئیس کانون محل ظرفیت کارآموزان را مشخص می کنند.
وی ادامه داد: بنابراین بحث انحصار مطرح نیست بلکه نیاز سنجی است.
وی افزود: این کمپین اقدامات مختلفی انجام داده که آخرین اقدام آنها شکایت به شورای رقابت است. شکایت این افراد ثبت و برای کانون ها ارسال شده و آنها نیز پاسخ دادند.
کشاورز با تاکید براینکه شورای رقابت را صالح رسیدگی به این شکایت نمی دانیم گفت: ریاست شورای رقابت در مصاحبهای که کردند تفصیلا راجع به شکایت افراد از کانون وکلا و علت آن بحث کرده و صریحا گفتند شورای رقابت حتما صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارد و ثانیا آنچه کانون مطرح کرده بهانه جویی برای پوشش انحصارگرایی خود است.
رییس اسکودا گفت : شورای رقابت متشکل از 15 نفر با تخصص های مختلف و نهادی شبه قضایی است که حکم می دهد و به نوعی کار قضایی می کند.
وی افزود: براساس اصول حقوقی، مقام قضایی حق ندارد پیش از پایان رسیدگی اظهار نظر کند و درصورت انجام این کار، حق ورود در ماهیت را از دست می دهد؛ این اتفاقی است که در مورد شورای نظارت حادث شده و به نظر می رسد از آن 15 عضو، رئیس شورا علی القاعده نباید در بحث شرکت کند.