به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، کارشناس برق و اتوماسیون واحد ورق گالوانیزه و رنگی فولاد مبارکه گفت: شرکت سازنده ماشین نقشدهنده ورق به علت تحریم حاضر به ارائه خدمات نبود و به همین دلیل کارشناسان فولاد مبارکه با اتکا به دانش فنی و تجارب خود این دستگاه را تولید و راه اندازی کردند.
داریوش احمدپور با اشاره به اینکه در فرایند تولید این محصول میتوان نقشها و الگوهای مختلف و متنوعی از جمله نقش چوب، تیتانیوم و سنگ را بر روی ورق اعمال کرد افزود: این دستگاه قادر است با حدود 2 هزار و 800 متر در ساعت 13تن محصولات نقشدار تولید کند که در صورت نیاز بازار با انجام اصلاحات نهایی عملکرد ماشین، امکان افزایش تولید هم وجود دارد.
وی گفت: از این ورقها با توجه به نوع نقش میتوان در تولید بدنه انواع لوازمخانگی مثل یخچال و لباسشویی، دکوراسیون داخلی منازل و بخشهای داخلی سالن اجلاس و نمای داخلی ساختمانها استفاده کرد.
احمدپور افزود :در صورت تأمین فیلم PET با خاصیت ضد اشعه ماورای بنفش میتوان محصولات تولیدشده با این تجهیزات را در نمای بیرونی ساختمانها نیز استفاده کرد.
فولاد مبارکه اصفهان با تولید بیش از هفت میلیون تن محصولات فولادی بیش از نیمی از فولاد کشور را تامین می کند.
با توجه به نیاز بازار و ارزش افزوده بالایی که محصولات رنگی دارای پوشش فیلم دارند، واحد ورق گالوانیزه و رنگی فولاد مبارکه تولید ورقهای نقشدار در شرکت را پایهگذاری کرد.
فولاد مبارکه بزرگترین مجتمع صنعتی کشور و بزرگترین تولیدکننده فولاد تخت در خاورمیانه است.
این مجتمع فولادی با سهم بیش از 50 درصدی در تولید فولاد کشور دارای ارزش فعلی 200 هزار میلیارد ریال است.
شرکت فولاد مبارکه با داشتن حدود 12 میلیون تُن ظرفیت آهن اسفنجی بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان محسوب می شود.