تقویم نگار؛
ششم ذی الحجه؛ یادآورعروج خونین پروانه های بیت الله الحرام
ششم ذی الحجه هر سال یاد آور کشتارخونین انسان هایی است که به جرم برائت از مشرکین، در بیت الله الحرام، امن ترین نقطه عالم به دست عمال صهیونیستی - سعودی به شهادت رسیدند.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ کعبه همان حریم امن الهی است که میعادگاه راز و نیاز انبیاء و اولیاء خدا بوده است. مکانی که خون ریختن در آن حرام است و این حرمت تا جایی اهمیت دارد که حتی اعراب جاهلیت احترام این مکان را نگاه داشته اند.عنوان برائت از مشرکان در آیات متعدد قرآن و در سورههایی مثل نساء، انعام، یونس، حجر، قصص، روم، فصلت، توبه، بینه و احزاب آمده و این عمل ریشه در سنت ابراهیمی دارد. برابر با مفاد آیات سوره ممتحنه برای اولینبار حضرت ابراهیم بیزاری خود را از مشرکان و بتهایی که مورد پرستش قرار میدادند اعلام کرد.
شیوه اعلام برائت از عملکرد مشرکانه در سیره ائمه معصومین هم همواره ادامه داشته است تا جایی که در سال 58 هجری امام حسین(ع) در مراسم حج از طغیانگری معاویه گفت و از زائران خواست پیام او را به دیگران برسانند.
اما مراسم حج سال1366 یکی از صفحات کتاب پرجنایت خاندان آل سعود است که در آن روز، بیش از 270 نفر از شهروندان ایرانی که برای حضور در مراسم حج شرکت کرده بودند، به شهادت رسیدند.
روز ششم ذی الحجه یادآور مراسم برائت از مشرکین زائران ایرانی خانه خدا و کشتار حجاج مظلوم ایرانی در مکه به دست حکام آل سعود است.
در آن روز که مصادف با نهم مرداد 1366 شمسی است، حاجیان ایرانی به همراه برخی از حجاج سایر کشورها که به صف ایرانیان پیوسته بودند راهپیمایی عظیم برائت از مشرکین را در مکه معظمه آغاز کردند.
حجاج بیت الله الحرام در این راهپیمایی با شکوه ضمن تنفر از آمریکا و اسرائیل از همه کافران و مشرکان اعلام برائت نموده و مسلمانان سراسر جهان را به اتحاد و یکپارچگی جهت مبارزه با سلطه قدرت های شیطانی و در راس آن شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار دعوت نمودند. برنامه راهپیمایی ساعت 16 و 30 دقیقه شروع شد. زائران ایرانی و خارجی با پلاکاردهایی که مضامین ضد آمریکایی و اسرائیلی داشت به سمت محل معین حرکت میکردند و آرام شعار میدادند. بعد از رسیدن راهپیمایان به محل مورد نظر، ابتدا پیام امام(ره) به کنگره حج خوانده شد و سپس سخنرانی نماینده امام شروع شد. ساعت 18 و 10 دقیقه که سخنرانی در حال اتمام بود، زائران به آرامی برای مراجعه به محل استقرار خود بهسوی سهراهی شعب ابوطالب در حال حرکت بودند. 18 و 40 دقیقه پایان مراسم اعلام و بیمقدمه حمله نیروهای پلیس به تجمعکنندگان شروع شد. پلیس سعودی باتوم به دست، حجاج را مورد حمله قرار داد. از ساختمانهای اطراف هم سنگ و آجر به سمت حجاج پرتاب میشد. کمی بعد پلیس سعودی با گازهای سمی و خفهکننده و شلیک رگبار، زائران را مورد هدف قرار داد.
تلفات لحظه به لحظه افزایش پیدا میکرد و زائرانی که خود را به محل استقرارشان رسانده بودند هم وضع مناسبی نداشتند چون محل اقامت آنان از سوی نیروهای سعودی محاصره شده بود و این محاصره تا ساعت 11 شب ادامه داشت.
پس از آن شلیک گازهای سمی و خفه کننده آغاز شد و به دنبال آن رگبار گلوله ها به قصد کشتن راهپیمایان به سوی آنها سرازیر گردید و پیکرهای پاک آسمانی که جرمشان اعلام برائت و بیزاری از آمریکا و اسرائیل و ایادی ناپاک آنها بود در خاک و خون غلتیدند.چادرها از سر زنان افتاد، افراد زیادی زیر دست و پا له شدند و عده ای به وسیله ی گازهای خفه کننده و شلیک های نیروهای سعودی به شهادت رسیدند. اما کسی که آن روزها بر کرسی وزارت کشور آل سعود تکیه زده بود ، نایف بن عبدالعزیز بود. بعد از این جنایت، در بیانیه رسمی که وزارت کشور سعودی دو روز بعد از این واقعه دردناک منتشر کرد با دروغ پراکنی به حجاج شرکت کننده در مراسم برائت از مشرکین اتهام اخلال در مراسم حج زدند و اعلام کردند حجاج با چوب و سنگ و چاقو به طرف مسجد الحرام هجوم آورده بودند و ماموران برای جلوگیری از هرج و مرج وارد شدند و نیز در این گزارش با ادعای عدم تیراندازی به سمت زوار ایرانی آمده است که حجاج با ماموران امنیتی درگیر شده اند و تعدادی از حجاج زیر دست و پا مانده اند و له شدند. ادعای دیگر پلیس این بود که نیروهای امنیتی بههیچوجه برای مقابله با این اقدام حجاج ایرانی از اسلحه استفاده نکردند. مدعیاتی از این نوع بلافاصله بعد از انتشار عکسها و فیلمهای آن از سوی ناظران بیطرف، بیاعتبار عنوان شد.
اما این جنایت وحشیانه سعودی ها علاوه بر بازیگران داخلی بازیگردانان خارجی هم داشت. به گونه ای که بعد ها مشخص شد کسی که فرماندهی نیروهای نظامی آل سعود را در آن روزها به عهده داشته یک یهودی آلمانی بوده است. به هر حال قتل عام حجاج در کنار تمام دردناکیش ماهیت کشورهای مرتجع عرب و ارتباط و همکاری آنها با استکبار جهانی را به اثبات می رساند.
در بیانیه رسمی وزارت کشور سعودی در هشتم ذیحجه، آمار تلفات این حادثه 402 کشته اعلام شد که 275 نفر آنان ایرانی و نیمی از آنان زن بودند و 649 زخمی. آمار اعلامشده البته از سوی ایران مورد تشکیک واقع شد و منابع ایرانی از کشته شدن 325 نفر با تفکیک 203 زن و 122 مرد خبر دادند.
حضرت امام خمینی (ره) در بیان اثرات این واقعه در پاسخ تلگرام نماینده خود در حج می نویسد: اگر هزاران مبلغ روحانی به تمام نقاط عالم می فرستادیم تا مرز واقعی بین اسلام راستین و اسلام آمریکایی و فرق بن حکومت عدل و حکومت سرسپردگان مدعی حمایت از اسلام را مشخص کنیم ، به صورتی چنین زیبا نمی توانستیم.