ثبت چهار هزار انبار در سامانه جامع انبارها؛ کاهش توزیع قاچاق کالا
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: با کمک شرکتهای پخش، چهار هزار انبار در سامانه انبارها شناسایی شده و امروزه به عنوان یکی از پیشقراولان مبارزه با قاچاق، از خدمات شرکتهای پخش استفاده میکنیم و این شرکتها امکان حضور کالاهای قاچاق را در زنجیره توزیع خود نمیدهند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس تابش در چهارمین همایش صنعت پخش ایران همچنین از معرفی پنج شرکت بزرگ لجستیک خبر داد و گفت: شرکتهای پخش در اجرای ماده ۲۳ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه شفافسازی و روانسازی شبکههای توزیع، مدرسان وزارت صنعت هستند، گفت: به استناد قانون مجلس، شناسنامهدار کردن شرکتهای توزیع و ارائه کد رهگیری به کالا در کنار شناسنامهدار کردن انبارهای محل نگهداری در اولویت وزارت صنعت است.
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: دستور شناسنامهدار کردن کالا آماده و ابلاغ شده است و سامانههای مرتبط با آن نیز در حال راه اندازی است که به ساماندهی توزیع کالا کمک میکند.
تابش ادامه داد: عرضه کالاهای بدون شناسه داخلی و خارجی در حوزه کالاهای هدف، خلاف قانون است و کالاهای وارداتی و تولید داخل و نیز حمل کالا باید بر اساس شناسه انبار صورت گیرد و انبارداران در سامانه جامع ثبتنام کنند.
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: شناسایی مراکز مهم نگهداری کالا مهم است و شرکتهای پخش باید در سامانه جامع انبار، محل نگهداری کالاهای خود را ثبت کنند در غیر اینصورت کالاهای آنها قاچاق محسوب میشود و قاچاق برخورد خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای کالاهای وارداتی فله باید شناسه لازم از وزارت جهاد کشاورزی دریافت شود و اگر کالا بستهبندی دارد، یا خود از مبدأ کشور صادرکننده دارای شناسه بوده و یا از سوی سامانه داخلی ایران، شناسه را دریافت میکند؛ بنابراین گزارش اقای تابش از همکاری انجمن صنعت پخش در همکاری برای صدور طرح ترافیک کامیونهای پخشکننده کالا تقدیر کرد و گفت:: تلاش وزارت صنعت این است که حضور شرکتهای پخش در شهرکهای صنعتی را سرعت بخشد و شرایط را برای دریافت زمین با قیمت مناسب فراهم کند؛ عزم دولت برای ایجاد شرکتهای لجستیک جدی است و شرکتهای پخش با شرایط کنونی در مقابل شرکتهای لجستیک بینالمللی حرف برای گفتن ندارد.