سلماس، قطب نخست تولید سبزی در آذربایجان غربی
شهرستان سلماس، با برخورداری از 55 هکتار زمین زیر کشت سبزی، رتبه نخست تولید انواع سبزیجات را آذربایجان غربی به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، سالانه افزون بر 3 هزار تن سبزی از مزارع سلماس برداشت می شود که علاوه
بر مصرف در بازار داخلی شهر و استان، در دیگر نقاط کشور از جمله شهرستانهای آذربایجان شرقی نیز مصرف می شود. اقلیم مناسب و خاک غنی اراضی کشاورزی در سلماس بستر مناسب و لازم را برای تولید تره ، جعفری، گشنیز، شنبلیله، نعناع، ریحان، اسفناج، کرفس، کلم، ترپچه و ترپ فراهم آورده است.
برداشت انواع سبزی در این شهرستان از اوایل فروردین
ماه آغاز می شود و تا پایان شهریورماه ادامه می یابد.
این میزان سبزیجات تنها در 4 درصد زمین های زراعی سلماس کشت می شود و برای ۶۰ نفر بصورت مستقیم
و برای 3 هزار نفر بصورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم کرده است.