اسلام آباد: پاکستان نباید به سپر بلای ناکامی های آمریکا در افغانستان تبدیل شود
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛پاکستان روز چهارشنبه انتقادهای آمریکا را از تلاش های آن کشور در مبارزه با تروریسم رد و اعلام کرد از پاکستان نباید به عنوان سپر بلای ناکامی ارتش آمریکا در پیروزی در جنگ افغانستان، استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از کراچی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه از سیاست خود در مورد افغانستان رونمایی کرد که در آن از پاکستان به علت پناه دادن به طالبان افغان و دیگر شبه نظامیان انتقاد شد.
مقامات آمریکایی بعدا هشدار دادند ممکن است کمک به پاکستان قطع شود و آمریکا می تواند جایگاه پاکستان را به عنوان یک متحد مهم غیرعضو ناتو تنزل دهد تا این کشور را برای تلاش بیشتر به منظور کمک به پایان دادن به طولانی ترین جنگ آمریکا تحت فشار قرار دهد.
خواجه آصف وزیر امور خارجه پاکستان با پیوستن به موج خشم در این کشور به علت انتقاد آمریکا، مجددا تاکید کرد پاکستان به شبه نظامیان پناه نمی دهد.
آصف اواخر روز سه شنبه در گفتگو با شبکه تلویزیونی «جئو تی وی» اعلام کرد: «آنها نباید پاکستان را به سپر بلای ناکامی های خود در افغانستان تبدیل کنند».
وی افزود: «تعهد ما به جنگ با تروریسم، بی نظیر و تزلزل ناپذیر است».
سال هاست پاکستان با شبه نظامیانی مبارزه می کند که تلاش می کنند حکومت این کشور را با حملات و ترورها، سرنگون کنند.
با این حال، منتقدان می گویند ارتش پاکستان دیگر گروه های اسلام گرا از جمله طالبان افغانستان را که برای رویارویی پاکستان با هند، رقیب قدیمی خود، سودمند قلمداد می کند، پرورش می دهد.
آصف گفت پاکستان متحمل خسارات زیادی به علت فعالیت شبه نظامیان شده است.
دولت تخمین می زند که از زمان پیوستن پاکستان به «جنگ با تروریسم» پس از حملات 11 سپتامبر سال 2001 در آمریکا، 70 هزار نفر کشته شده اند.
آصف با اعلام این که تلاش های پاکستان برای مبارزه با تروریسم نادیده گرفته می شود، این ایده را رد کرد که آمریکا می تواند «با تهدید ما یا به حاشیه راندن ما، در جنگ با تروریسم پیروز شود».
وی گفت: «کمک های ما، فداکاری ها و نقش ما به عنوان یک کشور عضو ائتلاف مورد بی توجهی و بی احترامی قرار گرفته است».
روابط بین اسلام آباد و واشنگتن در یک دهه گذشته، به ویژه پس از کشته شدن اسامه بن لادن سرکرده سابق القاعده در عملیات نیروهای ویژه آمریکایی در پاکستان در سال 2011، دوره هایی از تنش شدید را تجربه کرده است.
آصف اعلام کرد پاکستان همچنین به علت درخواست ترامپ از هند برای تلاش بیشتر در افغانستان به خشم آمده است.