به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ رضا رحیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در جلسه کارگروه مهارت آموزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهارداشت: بخشی از مهارت آموزیها بدون شک توسط دانشگاه علمی کاربردی انجام میشود از این رو باید از ظرفیتهای این دانشگاه به خوبی استفاده کرد.
وی افزود: اکنون فنی و حرفهای مهمترین نقش را در بحث مهارت آموزی جوانان دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اقدامات کمیته امداد به منظور گسترش مهارتهای فنی و حرفه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: فعالیتی که کمیته امداد در زمینه توانمندی سازی افراد تحت پوشش و آموزش آنان انجام میدهد، بسیار ارزشمند است.
رحیمی عنوان کرد: در صورتی که مددجویان کمیته امداد با مهارتهای لازم برای کسب در امد آشنا شوند، علاوه بر ریشه کن کردن فقر آمار جوانان شاغل نیز افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه باید بیکاری را در کرمانشاه با مهارت آموزی ریشه کن کرد، گفت: باید مهارت آموزی را در مرحله اجرا با جدیت دنبال کنیم تا شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با اشاره به حساسیتهای دولت در زمینه اشتغال ادامه داد: برای اینکه بتوانیم در زمینه اشتغال فعال شویم باید با سرعتهای جهشی عمل کنیم.
وی در رابطه با استارتاپها عنوان کرد: پارک عمل و فناوری باید برگزاری استارت آپها را با جدیت دنبال کند تا این استارت اپها به ثمر بنشینند زیرا این موضوع در کاهش نرخ بیکاری موثر است.
رحیمی گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت باید آموزشهای فنی و حرفه را جدی دنبال کند تا دیگر شاهد حضور استاد کارهای غیربومی در استان نباشیم.
وی با تاکید بر ایجاد صنایع تبدیلی اظهارداشت: فصل به ثمر رسیدن باغهای زیتون نزدیک است لذا نباید اجازه دهیم که زیتون تولیدی در استان به صورت خام و فراوری از کرمانشاه خارج شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با تاکید بر اهمیت ایجاد صنایع تبدیلی در ایجاد اشتغال گفت: ایجاد صنایع تبدیلی و افزایش بهره وری به منظور ثروت آفرینی به معنی عمل کردن به توصیههای اقتصاد مقاوتی مقام معظم رهبری است.
رحیمی با بیان اینکه کرمانشاه استانی پراستعداد و ظرفیتی است، تاکید کرد: تا زمانی که مهارت آموزی و افزایش کیفیت آموزش جدی گرفته نشود نمیتوانیم ثروت آفرینی کنیم.