ایجاد ۲۰ هزار شغل از گذر صنعت فرش
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستبافت از برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ هزار شغل از مسیر صنعت فرش دستبافت در کشور خبرداد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ عبدالله بهرامی در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه فرش وصنایع دستی تنها هنر - صنعت بومی کشور است، افزود: تمامی زیرساختهای لازم این هنر – صنعت از قبیل: مواد اولیه، نیروی انسانی کارآمد، طراحان مجرب و ... در مملکت به نحو مناسبی فراهم است.
وی همچنین با تاکید بر ظرفیتهای بالا هنر - صنعت فرش دستبافت در ایجاد اشتغال پایدار اظهار داشت: در حال حاضر برنامه ریزی دقیقی برای تولید این کالای کاملا ایرانی، ملی و صادراتی با حمایت و نظارت دقیق ارگانهای مرتبط صورت گرفته است.
مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستبافت ضمن اشاره به طرح ایجاد ۲۰ هزار شغل از طریق صنعت پرظرفیت مورد نظر در کشور گفت: این طرح اشتغال آفرین با هدف کمک به دولت در امر ایجاد اشتغال و افزایش رونق در بخش تولید فرش ارائه شده است.
وی افزود: اجرای طرح مزبور با ایجاد اشتغال برای یک هزار نفر آغاز میشود و به تدریج با توسعه زیرساخت ها، بازاریابی و افزایش سفارش تولید به این تعداد اضافه و در نهایت برای ۲۰ هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد.
بهرامی در ادامه با بیان اینکه طرح مورد نظر با هدف ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان حوزه فرش تدوین شده است، اظهارداشت: نیروی انسانی مهمترین عامل توسعه و رشد صنعت فرش است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فرش دستبافت ایرانی از نظر کیفیت، تنوع رنگ و نقشه، ظرافت و تراکم بافت در دنیا منحصربفرد است بر ضرورت حمایت همه جانبه از این هنر - صنعت در کشور تاکید کرد.
مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستبافت یادآورشد: این هنر - صنعت در ایجاد فرصتهای شغلی، ارزآوری، پویایی تولید، رشد اقتصادی، رونق صادرات و ... در کشور بسیار نقش آفرین است.