رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی: سالانه 100 هزارتُن انگور به شیوه سنتی تبدیل به کشمش می شود
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه سالانه 100 هزارتُن انگور به شیوه سنتی تبدیل به کشمش می شود، گفت: این در حالی است که اکنون ظرفیت فراوری 10 هزار تُن از این محصول در صنایع تبدیلی استان فراهم است. عبدا... یوسفی افزود: همچنین برای حمایت از تاکداران استان، کشمش تولیدی به قیمت تضمینی هر کیلوگرم دو هزار و 700تومان از تولیدکنندگان خریداری می شود. وی گفت: 65 درصد از محصول باغی استان، انگور است. به گفته یوسفی چهار ماه نخست امسال سه میلیون دلار محصول کشاورزی از خراسان شمالی صادر شد که هشت درصد از کل صادرات استان است. سالانه از 18 هزار و 500 هکتار تاکستان استان 185هزار تن انگور برداشت می شود.