پخش زنده
امروز: -
شرکت کنندگان در نشست هوشمند سازی شهر جهانی یزد با ارائه مشکلات پیش روی این طرح راه های برون رفت از این مشکلات را بررسی کردند.
نماینده هیات مشاوره اتریشی در این نشست با اشاره به وجود شاخصه های هوشمند بودن شهر تاریخی یزد در گذشته متناسب با دوره زمانی خود گفت: این هیات آماده است برای انتقال تجربه با مسئولان استان همکاری کنند.
نیکلاس هدف از اجرای این طرح را کاستن شکاف بین دانشگاه و صنعت و ایجاد کسب و کارهای جدید اعلام کرد: اجرای این طرح باید در زندگی مردم احساس شود و مردم طعم لذت بخش طرح را احساس کنند.
استاندار یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه برای اجرای طرح هوشمند سازی یزد بخشی ازاین زیر ساخت ها انجام شده گفت :هیات اتریشی می تواند با ارائه برنامه ها و نقشه مسیر در اجرای طرح شهر هوشمند سازی یزد مشارکت کند .
میر محمدی همچنین با اشاره به تجربه بالای کارشناسان اتریش در اجرای این طرح با در اختیار داشتن شهر وین به عنوان اولین شهر هوشمند جهان افزود :استان یزد قطعا از این تجارب بهره مند خواهد شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه علم و فناوری یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه طرح منطقه ویژه علم و فناوری استان از سال 1385 با مصوبه هیئت دولت در دستور کار مدیران ارشد استان قرار گرفته است، گفت: پس از مطالعات جامع صورت گرفته و با توجه به فضای جدید ایجادشده امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم پروژههای تعریفشده را با همکاری مؤسسات بینالمللی صاحبنظر در این حوزه و بهرهگیری از ظرفیت استان در فناوری و ارتباطات بهزودی عملیاتی کنیم.
وی از همکاری موسسه فناوری اتریش در ایجاد این منطقه و تبدیل شهر یزد به شهر هوشمند خبر داد و افزود: یزد اولین استانی است که این منطقه ویژه در آن راهاندازی خواهد شد و وجود 62 دانشگاه و مرکز آموزش عالی با بیش از 89 هزار دانشجو، فارغ تحصیل شدن سالانه حدود 800 دانشجو در رشتههای مرتبط با ICT و وجود 83 شرکت دانشبنیان که اکثر آنها درزمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعال هستند ازجمله مهمترین ظرفیتهای شهر یزد در این زمینه است.
وجود سه هزار 387 واحد صنعتی، شرایط مناسب کسبوکار، رتبه بالا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و ثبت جهانیشدن شهر یزد از دیگر ویژگیهای مهمی بود که سالاری بهعنوان مزیتها و فرصتها یزد به آنها اشاره کرد.
مدیر سازمان عامل منطقه ویژه علم و فناوری یزد بابیان اینکه ایجاد و توسعه اکوسیستم در حوزه علم و فناوری بهمنظور دستیابی به ارزشافزوده و ثروت بیشتر و توسعه اقتصاد دانشبنیان مأموریت اصلی منطقه ویژه علم و فناوری یزد است، خاطرنشان کرد: گردشگری، سلامت، کاشی و سرامیک، نساجی، انرژیهای نو و ict محورهای موردحمایت این منطقه ویژه است.
سالاری افزود: چشمانداز پیش روی این منطقه تبدیلشدن به یکی از برترین مناطق ویژه علم و فناوری در سطح کشور و مطرحشدن در سطح بینالملل است.
مدیر سازمان عامل منطقه علم و فناوری استان یزد اشاره کرد: این منطقه حول محور مواصلاتی مهریز- اردکان گسترده شده است.