استفاده از حسگر بینایی در افراد کم بینا
استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: به زودی از حسگرهای بینایی برای افراد کم بینا استفاده میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، احمد میرشاهی افزود: شبکیه به عنوان حساسترین رکن چشم و موتور محرکه چشم برای تشکیل تصویر و از قسمتهای حساس چشم است که خیلی زود آسیب میبیند و تکنولوژی هایی که میآید روز به روز در حال تکامل است، به طوری که کار گذاشتن سنسورهای بینایی برای بهبود بینایی افراد کم بینا و نابینا، از جمله روش هایی است که در سالهای اخیر در اروپا و آمریکا انجام میشود.
وی ادامه داد: با کار گذاشتن حسگرهایی روی شبکیه، امواج الکترونیکی به مغز فرد کم بینا ارسال و تصویری از اجسام مقابل چشمان او ساخته میشود که میتواند به بهبود بینایی فرد کمک کند.
وی با اشاره به استفاده از جراحی شبکیه و کار گذاشتن میکروچیپس، افزود: اکنون این روش در اروپا و آمریکا انجام میشود و قرار است به زودی در ایران نیز اجرا شود و به یقین انجام این روش در داخل به مراتب ارزانتر از خارج کشور خواهد بود.
میرشاهی گفت: هماهنگیهای لازم برای واردات این وسیله با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به عمل آمده است و قرار است این وسیله آمریکایی از طریق نمایندگی آن در اروپا تهیه و وارد کشور شود که با این روش روند اعزام بیماران به خارج از کشور را کم کرده ایم تا بتوانیم در آینده نزدیک، این روش درمانی را در داخل انجام دهیم.
بیست و هفتمین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران، در روزهای ۱۳ تا ۱۶ آذر ۹۶ در مرکز همایشهای رازی تهران برگزار خواهد شد.