2700 مسجد فعال در استان تهران
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور : در استان تهران 2700 مسجد فعال داریم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان تهران، حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری در دیدار مشترک رئیس دادگستری کل استان تهران و رئیس ستاد امور مساجد کشور با قضات دادگستری استان تهران افزود: این نکته را درک میکنم که پیچیدگی کار در استان تهران زیاد است و جنس مسائل، ارتباطات و مدیریت شهری، حساسیتهای اجتماعی، فرهنگی و زیستی آن وضع خاصی دارد که تفاوت آن با دیگر نقاط کشور فراوان است و دادگستری کل استان تهران نیز تاثیرپذیر از محیط بیرونی آن است.
وی گفت: متوجه هستیم این حجم آسیبها وقتی تبدیل به فرآیند قضایی شود، مدیریت و رسیدگی به آن مشکل میشود و به شما خداقوت میگویم و از زحمات ارزشمندتان تشکر کرده و از حضرت باری تعالی موفقیت بیشتر شما را خواستارم.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور در ادامه بخش عمده آفاتی را که تبدیل به فرآیند قضایی میشود؛ متوجه بافت و ساختار هویتی تهران دانست و متذکر شد: ذهن و فکر عمده اشخاص دردمند درباره حجم گسترده پروندههای قضایی معطوف به این است که مبادی را چگونه باید کنترل و مسدود نمود؟ و با توجه به این که در وظایف قوه قضاییه پیشگیری از وقوع جرم ذکر شده؛ تحقق آن نیازمند مکانیزم موثری است که باید دستگاه قضایی با اقدامات موثر و اطمینان بخش، زمینه کنترل را ایجاد کند که رفتارهای اجتماعی تبدیل به بزه و پرونده قضایی نگردد.
وی دستگاه قضایی را از نظر قرار گرفتن در برابر مسائل و معضلات، به عنوان نقطه ثقل، مرکز و چشم بصیر دانست و افزود: کار ضروری این است که با ارائه نقطه نظرات و بیان راه کارهای فنی و تخصصی به دستگاههای مرتبط و حتی کلان نظام آنها را از معضلات روز مطلع کنید و شما به نحوی ایفاگر نقش نفس لوامه در اجتماع هستید و هشدار بدهید که مخاطرات چیست؟ تا تصمیمات موثری در خصوص مهار و کنترل آن گرفته شود.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری با بیان گزارشی از مساجد استان تهران گفت: به عنوان خادم مساجد در استان اعلام میکنم حدود 2700 مسجد فعال داریم که میتوانند به عنوان پایگاه تلقی شوند و اگر از وضع دادگستری در پیشگیری از وقوع جرم در فواصل زمانی 6 ماه گزارشی همراه با تحلیل و ارائه راهکار بدستمان برسد؛ میتوانیم تعامل مشترک و خوبی در زمینه کنترل معضلات اجتماعی داشته باشیم.
وی با بیان برنامه جاری این ستاد در حوزه مساجد گفت: در برنامههای جدی تقویت وجهه و کارکرد اجتماعی مساجد اولویت است تا بتوانیم کارکرد فرهنگی و تربیتی مساجد را بیش از پیش تقویت کنیم و زمانی موثر می شود که ارتباط کامل بین نهادها برقرار شده باشد و مساجد وجه اجتماعی و نشاط خود را پیدا کنند
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور افزود: اگر بتوانیم این بخش را فعال کنیم به نظر میرسد؛ اتفاقات بزرگی صورت خواهد پذیرفت.
وی ادامه داد: از جانب این ستاد، جغرافیایی جرائم مناطق مختلف شناسایی شده به دستگاه قضایی منعکس میشود و همزمان با آن ائمه جمعه را آموزش میدهیم تا در این امر نقش آفرینی کنند تا ضمن کاهش آمار پروندهها به دادگستری؛ شاهد سلامت محیط اجتماعی باشیم و در این زمینه باید بار دیگر نقش از دست رفته مساجد را در کنترل معضلات اجتماعی به آن برگردانیم.