فست فود خورها مراقب باشند+فیلم
متخصصین تغذیه معتقدند مصرف زیاد فست فودها و غذاهای آماده، نه تنها سهمی در تامین نیازهای تغذیهای بدن ندارد، بلکه در طولانی مدت عوارض و بیماریهای خطرناکی به دنبال دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، با گسترش زندگی صنعتی مصرف غذاهای آماده، پرچرب و سرخ کردنی (فست فودها) افزایش چشمگیری پیدا کرده است و میزان اسیدهای ترانس چرب موجود در این محصولات غذایی موجب شیوع بیماریهای مزمنی همچون دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و ... گردیده است.
به گفته متخصصان تغذیه مواد اولیهای که در فست فودها استفاده میشود از نظر مواد معدنی و ویتامینهایی همچون کلسیم، ویتامین D. و B. فقیر هستند که این امر رشد و سلامت افراد جامعه مخصوصا کودکان و نوجوانان را تهدید میکند.
بر اساس این گزارش، میزان سدیمی که هر فرد در طول روز میتواند مصرف کند دو هزار و ۴۰۰ میلی گرم است در حالی که غذاهای فست فود حدود ۳ هزار و ۶۰۰ میلی گرم سدیم را در خود جای داده اند.
در ادامه گزارش محمدهادی دزفولی زاده را درباره این موضوع ببینید...