خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ سبوس دار بودن آرد و استفاده نکردن از جوش شیرین ازجمله امتیازات یک نان کامل و سالم است.
هیچ گونه موادی به آرد و یا خمیرمایه نان اضافه نمیشود و نباید اضافه شود. از مواردی که سبب بالا رفتن کیفیت نان میشود، اضافه کردن سبوس براساس ضوابط و مقررات، و استانداردهای تعریف شده است. هم اکنون میزان استحصال سبوس از گندم به حداقل ممکن رسیده به گونهای که میزان استحصال سبوس آرد نان سنگک به 10 درصد و کمتر ، لواش و تافتون به ۱۳ درصد و در آرد نان بربری هم به ۱۸ درصد رسیده است. اگر سبوس دستی به خمیرنان اضافه شود، موجب بروز امراض و بیماری هایی در انسان میشود. شهروندان درصورت مشاهده هر گونه تخلف درخصوص اضافه کردن سبوس دستی در نانواییها و یا پایین بودن کیفیت نان میتوانند با شماره تلفنهای ۳۸۲۲۰۹۰۲ – و ۳۸۲۳۵۸۳۳ شرکت غله و یا سامانه ۱۲۴ سازمان تعزیرات حکومتی تماس بگیرند.
اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم اضافه کردن سبوس دستی به نان؛ ممنوع + فیلم