معاون شهردار:
توزیع نامتوازن سرانه ها ضعفی اساسی در شهر تهران
معاون معماری شهرداری تهران : متاسفانه هنوز شاهد توزیع متوازن امکانات در سطح محلات شهر تهران نیستیم و باید به افزایش سرانه های محلی اقدام شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، پشمچی زاده با حضور در جلسه شورا با تاکید بر لزوم ارتقای شفافیت و کیفیت خدمات معماری و شهرسازی تصریح کرد: توسعه و گسترش خدمات الکترونیک برای رسیدن به شهری هوشمند از جمله برنامه های ما در معاونت شهرسازی و معماری بود و هوشمند سازی را راهکاری برای ارتقای کیفیت خدمات معرفی کردیم.
وی ادامه داد: 260 میلیون برگ از پرونده های شهرسازی طی سال های گذشته اسکن شده و ظرفیتی ایجاد شده که دسترسی به پرونده های شهرسازی ممکن شده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: صدور پروانه ساختمانی فقط در مناطق شمالی صورت نگرفته است بلکه همه مناطق 22 گانه شهرداری، سهم متناسبی را داشته اند.
پشمچی زاده ادامه داد: عدالت در صدور پروانه در مناطق 22 گانه در تهران صورت گرفته است.
وی با ارائه آماری از تعداد پروانه های ساختمانی صادر شده از سال 70 تاکنون تصریح کرد: از سال 70 تاکنون، 500 هزار پروانه ساختمانی در تهران صادر شده است. این آمار نشان دهنده آن است که طی سال های گذشته سالیانه 2 درصد املاک تهران نوسازی شده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در خصوص بلندمرتبه سازی های صورت گرفته در شهر تهران خاطرنشان کرد: بلند مرتبه سازی ها باید در کمیسیون ماده 5 به تصویب رسد و 28.5 درصد مصوبات این کمیسیون به بلند مرتبه سازی ها اختصاص داشته است.
پشمچی زاده در رابطه با بلند مرتبه سازی های صورت گرفته در منطقه 22 تهران گفت: در سال های 1373 تا 79، در قالب طرح تفضیلی منطقه 22 ظرفیت جمعیت 675 هزار نفری برای منطقه دیده شد و نقش سکونتی و احداث ساختمان های بلند مرتبه برای این منطقه در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: الگوی بلند مرتبه سازی برای منطقه 22 در نظر گرفته شد و از سال 93 بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری، شهرداری مکلف به بازبینی طرح تفضیلی منطقه 22 شد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه " ایجاد تغییر در برنامه های توسعه شهری نیازمند زمان است" خاطرنشان کرد: طرح های توسعه شهری، موتورسیکلت نیستند که امروز در لحظه ترمز زده و طرح را متوقف کنیم.
پشمچی زاده با اشاره به فراهم بودن شرایط به منظور افزایش جمعیت در منطقه 22 اظهارکرد: پروانه های صادره در سطح منطقه 22 هنوز از جمعیت ظرفیت پذیری خود نگذشته و اعتقاد ما این است که بخشی از سرانه های خدماتی منطقه نیازمند برنامه ریزی است.