وزیر پیشنهادی کشور گفت: موضوع فضای مجازی در دستور کار شورای امنیت قرار
دارد و در این زمینه با متخلفان حوزه مسائل اعتقادی و اخلاقی برخورد جدی
میشود.
84 اختیار جدید از هیأت دولت برای استانداران گرفتهایم
وی افزود: البته 84 اختیار جدید از هیأت دولت برای استانداران گرفتهایم و حدود صد اختیار نیز از دستگاههای اجرایی به استانداران محول شده اما این میزان نیز در مقابل عدم اختیارات مسئولان استانی بسیار ناچیز است که در این زمینه اگر مدیری از اختیارات خود سوء استفاده میکند باید به صورت موردی با وی برخورد شود.
وزیر پیشنهادی کشور در خصوص اینکه افرادی که دارای مشکلات اخلاقی، مالی و عملکردی هستند نباید در جاهای دیگر به کار گرفته شوند، گفت: قطعا ما نیز به این موضوع اعتقاد داریم اما در برخی مواقع افراد در یک جا نمیتوانند هماهنگی ایجاد کنند که با یک جا به جایی میتوان اثرگذاری بهتری را از آنها شاهد بود.
رحمانی فضلی ادامه داد: موضوع حاشیهنشینی یکی از محورهایی است که در بحث آسیبهای اجتماعی به عنوان اولویت دوم به آن اهمیت داده میشود و ستادی متشکل از سران قوا و مسئولان اجرایی در حضور مقام معظم رهبری فعالیت میکند.
وزارت راه و شهرسازی متولی حاشیهنشینی است
وی گفت: وزارت راه و شهرسازی متولی حاشیهنشینی است و وزارت کشور برای هماهنگی به این موضوع ورود میکند و استانداران و فرمانداران نیز با عنوان هماهنگکننده در مناطق خود وارد می شوند و من نیز به عنوان وزیر کشور دقیق موضوع حاشیه نشینی را پیگیری میکنم و تاکنون نیز پیگیریهای خوبی انجام شده است.
برای حاشیهنشینیهای مشهد همه دستگاهها ورود کردهاند
وزیر پیشنهادی کشور با بیان اینکه برای حاشیهنشینیهای مشهد به علت اینکه همه دستگاهها ورود کردهاند، اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: سپاه، بسیج، آستان قدس، شهرداری و دولت با دستور رهبری همگی ورود کردند و نتایج خوبی حاصل شده است اما تا زمانی که برنامهای متوازن و متعادل نداشته باشیم و به شهرهای کوچک و روستاها توجه جدی نشود این مهاجرتها ادامه خواهد داشت و موضوع حاشیهنشینی ایجاد میشود. لازم به ذکر است در حال حاضر همه شهرهای بزرگ کشور با حاشیهنشینی مواجه هستند.
رحمانی فضلی اظهار داشت: دستگاههای متولی، معین و همکار در موضوع حاشیهنشینی تعیین شدند و مقام معظم رهبری نیز تاکنون 4 جلسه را در این خصوص تشکیل دادند که در آخرین جلسه فرمودند من از عملکردها و گزارشهایی که رسیده خرسندم.
وی افزود: در دولت گذرهای مرزی را ساماندهی کردیم و بحث کولبرها که باعث وهن بود سامان یافته و در حال حاضر در گمرکات مستقر میشوند و امیدواریم مشکلات این حوزه حل شود. در سیستان نیز گذر مرزی را در نظر گرفتیم که علاوه بر آن ایجاد منطقه آزاد نیز میتواند کمککننده باشد و هدف ما نیز این است با توجه به مشکلاتی که در زابل وجود دارد با سرعت بیشتری عمل شود.
حدود هزار شهرداری در کشور وجود دارد که درآمدها و هزینههای آنها همخوانی ندارد
وزیر پیشنهادی کشور گفت: حدود هزار شهرداری در کشور وجود دارد که درآمدها و هزینههای آنها همخوانی ندارد، این در حالی است که در شهرداریها بین 3 تا 5 برابر نیروی اضافی وجود دارد و ما نیز برای رفع مشکلات موجود کمکهای وزارت کشور را دو برابر کردهایم و از طرف دیگر 3 سال است استخدام نیروی جدید در شهرداریها ممنوع شده است و برای بهبود وضعیت شهرداریها با کمک مجلس رقم تخصیص یافته به شهرهای کوچک نیز افزایش پیدا کرده است.
71 درصد پولهای پرداختی به دهیاریها در دوره فعلی وزارت کشور انجام شده است
رحمانی فضلی متذکر شد: از سال 82 تا 95 حدود 10 هزار و 400 میلیارد تومان به دهیاریها پول داده شده است که از این رقم 7 هزار و 600 میلیارد تومان در دولت یازدهم بوده که نشان میدهد 71 درصد پولهای پرداختی به دهیاریها در دوره فعلی وزارت کشور انجام شده است.
وی افزود: معضل آب از نظر امنیتی به وزارت کشور مرتبط است ولی وزارتخانههای صنعت، نیرو و کشاورزی متولی اصلی هستند که باید برنامهریزی کنند و تا جایی که به ذهنم می رسد تاکنون 7 بار شورای عالی آب تشکیل شده و پیگیریهای لازم انجام میشود.
آخرین وضعیت تقسیمات کشوری
وزیر پیشنهادی کشور ادامه داد: تقسیمات کشوری همچنان فعال است و 76 پرونده در دولت وجود دارد و 200 پرونده دیگر در حال بررسی است تا به دولت برود و در این زمینه محدودیتهای قبلی برداشته شده است ضمنا هماهنگیها برای تعیین استانداران و فرمانداران بر اساس اصول انجام میشود.
رحمانی فضلی تصریح کرد: موضوع فضای مجازی در دستور کار شورای امنیت کشور قرار دارد و قطعا در حوزه مسائل اعتقادی و اخلاقی با متخلفان برخورد جدی میکنیم و از عبور و عدول نیز خبری نیست.
کشفیات مواد مخدر 15 درصد افزایش یافته است
وی در خصوص فرمانداریهای ویژه عنوان کرد: فرمانداری ویژه قانون نیست بلکه در دولت قبلی تصمیم گرفته شد و هیچ اختیاری جز معاونت استاندار برای فرماندار ویژه در نظر گرفته نشده است که ما میخواستیم اختیارات جدیدی بدهیم اما گفته شد در تقسیمات کشوری نظام فرمانداریها را رتبهبندی میکنیم که این به معنای فرمانداری ویژه نیست.
وزیر پیشنهادی کشور در خصوص موضوع مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: کشفیات مواد مخدر 15 درصد افزایش یافته و سال گذشته 700 تن مواد مخدر کشف شده و در خصوص معتادین متجاهر نیز در تهران تنها گنجایش 500 نفر وجود داشت اما در حال حاضر ظرفیت نگهداری 8 هزار و500 نفر وجود دارد که در این زمینه شهرداری، بهزیستی و وزارت بهداشت به ما کمک کردند و الان در حدود 5 هزار نفر در حال درمان می باشند.
وزیر پیشنهادی کشور با بیان اینکه ورزش ابزاری بازدارنده در حوزه آسیبهای اجتماعی است، گفت: توسعه ورزش در روستاها از اولویتهای وزارت کشور دولت دوازدهم خواهد بود.
عبدالرضا رحمانی فضلی صبح امروز (دوشنبه 23 مرداد) با حضور در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درخصوص برنامه های کاری خود توضیحاتی ارائه کرد.
وی با یادآوری اینکه وزارت کشور وظیفه ذاتی هماهنگ کنندگی بین مجموعه ها و سازمان های مختلف را برعهده دارد، گفت: بر این اساس در راستای رونق بخشی در حوزه ورزش تفاهم نامه ای را با وزارت ورزش و جوانان انعقاد کردیم تا بتوانیم شاهد شکوفایی این حوزه در کشور باشیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات وزارت کشور در راستای جلوگیری از شیوع اعتیاد در روستاها، توسعه ورزش در این مناطق از کشور و توزیع امکانات بوده است، اظهار کرد: بر این اساس استان بوشهر را الگویی برای اجرای اقدام مذکور قرار دادیم که نتایج مطلوبی حاصل شد، از این رو توانستیم در روستاها ورزشگاه های کوچکی راه اندازی کنیم و این مسیر برای توسعه ورزش در روستاها ادامه خواهد داشت.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه بخشی از وظیفه ذاتی شهرداری ها توجه به مسائل اجتماعی از جمله ورزش است، تصریح کرد: هم اکنون یک هزار شهرداری در کشور وجود دارد که درآمد و هزینه هایشان با هم همخوانی ندارد بنابراین در این حوزه عملکرد مطلوبی نداشته اند.
وزیر پیشنهادی کشور دولت دوازدهم ضمن تاکید بر اینکه ورزش ابزاری بازدارنده در حوزه آسیب های اجتماعی است و صرفاً جنبه تفریحی ندارد، خاطرنشان کرد: برای ترویج و توسعه ورزش با وزارت ورزش و جوانان همکاری لازم را انجام خواهیم داد.
تابش: وزارت کشور با طرحی جامع در راستای ارتقای ورزش همگانی گام بردارد
در ادامه محمدرضا تابش رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر نقش وزارت کشور در راستای هماهنگی مجموعه های مختلف برای توسعه ورزش گفت: شهرداری ها و دهیاری ها می توانند ابزار خوبی برای تحقق این مهم باشند، اما باید اذعان کرد در این حوزه برنامه مشخصی وجود ندارد.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از وزارت کشور انتظار داریم با هماهنگی دهیاری ها و شهرداری ها و تبیین برنامه و طرح جامع در راستای ارتقای ورزش همگانی گام بردارند.
انتقاد بت کلیا از مشکلات روستاهای آشوری نشین در حوزه مسائل اجتماعی
همچنین یوناتن بت کلیا با اشاره به مشکلات روستاهای آشوری نشین در حوزه مسائل اجتماعی گفت: انتظار می رود وزارت کشور دولت دوازدهم برای رفع مسائل و مشکلات اجتماعی 4 روستای آشوری نشین در ارومیه اقدام جدی انجام دهد.
وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی از آشتی فرهنگی و فعال کردن دیپلماسی فرهنگی به عنوان اولویتهای این وزارتخانه در دولت آتی یاد کرد.
عباس صالحی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز دوشنبه 23 مرداد با حضور در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درخصوص برنامه های کاری خود توضیحاتی ارائه کرد.
وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید بر اینکه یکی از فرازونشیب ها و به نوعی پاشنه آشیل وزارت فرهنگ، نبود معدل انتظارات است، گفت: در دستگاه ها و مجموعه های دیگر انتظارات روشن است؛ حتی اگر امکانات محدود باشد اما در وزارت فرهنگ معدل انتظارات و تفاهم در این خصوص وجود ندارد لذا در صورتی که این مهم رفع نشود، نمی توان شاخص معینی را برای ارزیابی اقدامات صورت گرفته تبیین کرد.
وی با بیان اینکه آشتی فرهنگی تصویری است که باید توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد شود، اظهار کرد: مسیر تحقق این مهم از طریق گفت وگو هموار می گردد و بر این اساس می توان انتظارات حوزه فرهنگ را مشخص کرد.
صالحی ضمن یادآوری اقدامات صورت گرفته و ارتباطات خویش در حوزه و دانشگاه افزود: با توجه به شناختی که از فضای فرهنگ و هنر و حوزه و روحانیت دارم، می توان اذعان کرد هم اکنون فضای مناسبی برای گفت وگو و ایجاد تفاهم با اصحاب فرهنگ و هنر و حوزه و روحانیت وجود دارد تا بتوان به آشتی فرهنگی دست یافت.
وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم ضمن تاکید بر اینکه پروژه آشتی فرهنگی با ایجاد دایره فهم مشترک محقق خواهد شد، ادامه داد: خوشبختانه در این راستا ارتباط موثری طی دهه های گذشته با سازمان ها و نهادهای فرهنگی توسط اینجانب صورت گرفته است و امیدوارم در صورت اخذ رأی اعتماد از نمایندگان مجلس، طی 4 سال آینده شرایط رضایت در حوزه فرهنگ را ایجاد کنیم.
وی بهبود کسب و کار اصحاب فرهنگ و هنر در راستای اقتصاد مقاومتی را از اولویت های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم دانست و گفت: اقتصاد فرهنگ و هنر با سرمایه کم شکل می گیرد، در حالی که بسیاری از حوزه ها برای فعال شدن نیاز به سرمایه گذاری زیاد دارند.
صالحی فعال کردن دیپلماسی فرهنگی را از دیگر اولویت های مهم وزارت فرهنگ عنوان کرد و افزود: ایران در دنیا به فرهنگ و هنرش شناخته می شود، لذا در صورت معرفی خوب این حوزه می توان شاهد شکوفایی اقتصاد و تضمین امنیت کشور بود.
وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم با اشاره به اینکه الهام بخشی فرهنگی در سطح منطقه و جهان از دیگر اهداف پیش بینی شده برای حوزه فرهنگ در دولت دوازدهم است، افزود: باید یادآور شد که فرهنگ صرفاً منوط به تاریخ گذشته نیست و هنوز هم با پویایی خود ادامه دارد، لذا باید این موضوع در پیگیری امور منطقه ای و جهانی مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به رابطه فرهنگ و حوزه ورزش تصریح کرد: برای توسعه ورزش در کشور باید اقدامات مناسبی در راستای فرهنگ سازی صورت بگیرد، از این رو می توان از تمام ظرفیت های فرهنگی مانند رسانه های مکتوب، تصویری، هنرهای نمایشی و تجسمی و... استفاده کرد.
صالحی ضمن تاکید بر اینکه برگزاری جلسات مستمر با فراکسیون ورزش شورای اسلامی می تواند راهبرد مناسبی برای انجام اقدامات در راستای فرهنگ سازی ایجاد کند، خاطرنشان کرد: در این میان تعامل مناسب حوزه فرهنگ با وزارت ورزش و جوانان می تواند سبب سالم سازی محیط های ورزشی از لحاظ فرهنگی شود.
تابش: ورزش های اصیل در حال فراموشی
در ادامه محمدرضا تابش رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه انتظار جدی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فرهنگ سازی به منظور توسعه ورزش وجود دارد، گفت: امروزه خیلی از ورزش های اصیل مانند کشتی و ورزش زورخانه ای در حال فراموشی هستند و این در حالی است که این ورزش ها منش پهلوانی و روح آزادگی را در جامعه تقویت می کنند، از این رو باید با تغییر فضای فرهنگی کشور به سمت تقویت و توسعه ورزش حرکت کنیم.
فاطمه ذوالقدر: ورزش بانوان در وزارت فرهنگ مورد توجه بیشتر قرار گیرد
فاطمه ذوالقدر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه توسعه بُعد فرهنگی ورزش گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارای امکانات ورزشی متعددی است که می تواند آنها را در اختیار سایر مجموعه ها قرار دهد، در این میان انتظار می رود ورزش بانوان نیز در وزارتخانه مذکور مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.
موسوی: وزارت فرهنگ دولت دوازدهم باید با ادوار گذشته وجه تمایز روشنی داشته باشد
سید فرید موسوی سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم باید با دوره های قبلی خود وجه تمایز مناسبی داشته باشد، از این رو ضرورت دارد آقای صالحی برنامه مناسبی در این راستا تدوین کند.
وزیر پیشنهادی بهداشت با اشاره به اینکه 16 درصد مردم دچار افسردگی هستند، بر ضرورت افزایش نشاط اجتماعی و گسترش ورزش تاکید کرد.
سید حسن قاضی زاده هاشمی صبح امروز دوشنبه با حضور در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درخصوص برنامه های کاری خود توضیحاتی ارائه کرد.
وی ضمن تاکید بر اینکه موضوع پیشگیری یکی از اولویت های وزارت بهداشت محسوب می شود و در این میان ورزش نقش مهمی دارد، تصریح کرد: در این راستا معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت ایجاد کردیم که در جهت ارتقای سواد مردم در بهداشت عمومی گام برمی دارد.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه 50 درصد مردم افزایش وزن دارند، اظهار کرد: برای رفع این مشکل علاوه بر رعایت رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی باید به فعالیت های فیزیکی از جمله ورزش توجه ویژه شود.
وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم با بیان اینکه مردم نسبت به گذشته توجه بیشتری به حفظ سلامتی شان دارند، افزود: هم اکنون 16 درصد مردم دچار افسردگی هستند، از این رو نیاز به افزایش نشاط اجتماعی وجود دارد و ورزش می تواند ابزار موثری برای تحقق این مهم تلقی شود.
قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تلاش های زیادی برای بهبود شرایط دهان و دندان دانش آموزان طی 4 سال گذشته انجام داده و در این راستا 7 میلیون دانش آموز تحت پوشش قرار گرفته اند.
در ادامه این نشست فریده اولادقباد عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ورزش نقش مهمی در جلوگیری از رفتارهای پرخطر دارد، گفت: به نظر می رسد باید بین وزارتخانه های بهداشت و آموزش و پرورش تفاهم نامه ای برای ارتقای سلامت دانش آموزان منعقد شود.
بطحایی در فراکسیون ورزش: 3 برنامه مشخص برای رونق ورزش در مدارس
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش ورزش را یکی از ابزارهای مهم برای دستیابی به اهداف تربیتی و پرورشی دانست.
محمد بطحایی صبح امروز (دوشنبه 23 مرداد) با حضور در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درخصوص برنامه های کاری خود توضیحاتی ارائه کرد.
وی با تاکید بر اینکه توجه به مولفه ورزش یکی از موضوعات مهم در آموزش و پرورش است و در این راستا معاونت تربیت بدنی وزارتخانه مذکور اقدامات موثری تاکنون انجام داده است، گفت: خوشبختانه با توجه نمایندگان، اعتبارات تربیت بدنی در آموزش و پرورش طی دو سال گذشته بیش از 10 برابر افزایش یافته است.
بطحایی با اشاره به اینکه نگاه مناسبی به موضوع ورزش در آموزش و پرورش در ماده 94 قانون برنامه ششم توسعه شده است، اظهار کرد: توسعه ورزش در مدارس سبب تقویت نشاط و شادابی دانش آموزان می شود، از این رو ورزش ابزار مهمی در مدارس به حساب می آید.
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت دوازدهم با بیان اینکه ورزش یکی از ابزارهای مهم برای دستیابی به اهداف تربیتی و پرورشی تلقی می شود، تصریح کرد: در این راستا تلاش شد تا با برگزاری المپیادها و مسابقات دانش آموزی درون و برون مدرسه ای اقدام مناسبی برای تحقق اهداف تربیتی و پرورشی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه توجه همه جانبه به ورزش مدارس سبب دستیابی به ارتقای بهداشت جامعه در آینده می شود، خاطرنشان کرد: بر این اساس در صورت اخذ رأی اعتماد از سوی نمایندگان مجلس، 3 برنامه مشخص برای رونق ورزش در مدارس پیش بینی شده است.
تابش: نقش مهم آموزش و پرورش در شکوفایی و شناسایی استعدادهای ورزشی
در ادامه محمدرضا تابش رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی نقش آموزش و پرورش در شکوفایی و شناسایی استعدادهای ورزشی را مهم دانست.
کوچکی نژاد: بخشی از منابع مالی دستگاهها برای رونق و توسعه ورزش در آموزش و پرورش اختصاص داده شود
همچنین جبار کوچکی نژاد با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در ورزش دانش آموزی سبب سرآمدی ورزش کشورمان در آینده خواهد شد، گفت: بیش از 12 میلیون دانش آموز در حال تحصیل هستند، از این رو باید بخشی از منابع سایر دستگاه ها را برای رونق و توسعه ورزش در آموزش و پرورش اختصاص دهیم تا بتوانیم وضعیت مطلوبی در حوزه ورزش مدارس کشور ایجاد کنیم.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امیدوارم وزارت آموزش و پرورش در سیاستگذاری های دولت مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
سیاوشی: به ورزش پایههای اول تا سوم ابتدایی توجه بیشتری شود
طیبه سیاوشی شاه عنایتی نیز در ادامه با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه به ورزش آموزش و پرورش توجه شده است، گفت: همگان اذعان دارند در صورت سرمایه گذاری در این بخش، مشکلات و آسیب ها در آینده کمتر خواهد شد اما باید به ورزش پایه های اول تا سوم ابتدایی توجه بیشتری شود.
اولادقباد: توجه به ورزش دانش آموزی عامل جلوگیری از بروز رفتارهای پرخطر
فریده اولادقباد عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز تصریح کرد: توجه به ورزش دانش آموزی سبب جلوگیری از بروز رفتارهای پرخطر در بین آینده سازان جامعه می شود.
سلطانی فر در فراکسیون ورزش : تلاش برای تصویب سند ملی توسعه ورزش
سالمسازی فضای فرهنگی در ورزشگاهها، تلاش برای تصویب سند ملی توسعه ورزش و توجه ویژه به ورزش روستایی و عشایری و همگانی از جمله برنامههایی است که سلطانیفر در جلسه با فراکسیون ورزش مجلس به آن اشاره کرد.
مسعود سلطانی فر وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان صبح امروز (دوشنبه 23 مرداد) با حضور در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درخصوص برنامه های کاری خود توضیحاتی ارائه کرد.
برنامه 5 تا 10 ساله برای سالمسازی فضای فرهنگی در ورزشگاهها
وی با اشاره به اینکه برای بهبود و سالم سازی فضای فرهنگی در ورزشگاه ها نیازمند اهتمام عمومی و همکاری نهادهای فرهنگی، رسانه ملی، روحانیت و... هستیم، گفت: بر این اساس ضرورت دارد، برنامه 5 الی 10 ساله برای تحقق موضوع مذکور تبیین شود و در این راستا می توان کارگروه ویژه ای متشکل از اعضای فراکسیون ورزش و کمیسیون فرهنگی مجلس، وزارت فرهنگ و یا سایر مجموعه ها راه اندازی کرد.
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت دوازدهم با یادآوری اینکه طی 9 ماه حضورش در وزارتخانه مذکور، سفرهای استانی متعددی برای آشنایی بیشتر با مشکلات حوزه ورزش و جوانان انجام داده است، اظهار کرد: با توجه به تلاش مجلس در راستای تخصیص 27 دهم 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده به حوزه ورزش، امیدوارم حین اجرای برنامه ششم توسعه کشور، مشکلات حوزه ورزش رفع شود.
لزوم ایجاد هماهنگی بین وزارتخانههای آموزش، علوم و ورزش برای موفقیت در حوزه ورزش همگانی و قهرمانی
سلطانی فر با اشاره به اینکه کشورهای موفق در حوزه ورزش همگانی و قهرمانی از همگرایی خوبی بین دستگاه های مرتبط بهره مند بوده اند، افزود: بر اساس این مدل در توسعه ورزش همگانی و قهرمانی کشورمان نیز باید هماهنگی خوبی بین وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم و سایر مجموعه ها ایجاد شود.
تلاش برای تصویب سند ملی توسعه ورزش
وی ضمن تاکید بر اینکه سند ملی توسعه ورزش تدوین شده و در این راستا نحوه همکاری همه دستگاه های اجرایی در آن پیش بینی شده است، افزود: در تلاشیم در دولت جدید، شورای عالی ورزش که مدتهاست جلسه ای نداشته برگزار کنیم و در آن سند ملی توسعه ورزش را به تصویب برسانیم.
تلاش وزارت ورزش برای توجه ویژه به ورزش روستایی و عشایری
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت دوازدهم با اشاره به برخی گلایه ها مبنی بر کمبود امکانات، بی عدالتی در تخصیص اعتبارات و... خصوصاً در مناطق روستایی تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی توجه ویژه ای به ورزش روستایی و عشایری صورت گرفته تا بتوان نابرابری ها را جبران و به سمت ایجاد توازن و اجرای عدالت حرکت کنیم، لذا نگاه به این حوزه پررنگ تر از گذشته است.
میزان حضور مردم در ورزش همگانی نسبت به 4 سال گذشته دو برابر شده است
سلطانی فر با اشاره به اینکه میزان حضور مردم در ورزش همگانی نسبت به 4 سال گذشته دو برابر شده اما با استانداردهای جهانی فاصله دارد، گفت: می توان با همکاری و استفاده از ظرفیت های دستگاه های مختلف این آمارها را افزایش دهیم. به عنوان مثال 10 هزار فضای ورزشی در اختیار وزارت ورزش و جوانان، 8 هزار فضای ورزشی در اختیار نیروهای مسلح، 3 هزار فضای ورزشی در اختیار وزارت آموزش و پرورش و 300 مکان ورزشی در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد که می توان از این ظرفیت ها به خوبی استفاده کرد.
تشکیل ستاد متمرکز برای حضور در تورنمنتهای بینالمللی
وی با اشاره به اینکه در حوزه ورزش قهرمانی روند رو به رشدی را طی کرده ایم، افزود: بر این اساس از هم اکنون برای حضور در بازی های المپیک 2020 توکیو، جام جهانی روسیه، بازی های آسیایی 2018 جاکارتا، ستاد متمرکز تشکیل داده ایم و امیدواریم در بازی های المپیک علاوه بر مدال در رشته هایی مانند کشتی، وزنه برداری و تکواندو در رشته هایی مانند کاراته، صخره نوردی و تیراندازی نیز مدال های جدیدی کسب کنیم.
پیشبینی وزیر ورزش از کسب سه مدال توسط ورزشکاران خانم در المپیک 2020
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت دوازدهم ضمن تاکید بر رفع خلأهای جدی در حوزه ورزش بانوان و تسهیل شرایط برای حضور بیشتر این قشر از جامعه در ورزش همگانی گفت: خوشبختانه طی 9 ماه گذشته توانسته ایم مجوز حضور بانوان محجبه در 5 رشته مسابقات بین المللی را کسب کنیم که قابل تأمل است؛ در این بین پیش بینی می شود در المپیک 2020 ، سه مدال توسط ورزشکاران خانم کسب شود.
بسترسازی برای حضور بانوان در پذیرش مسئولیتهای ورزشی
سلطانی فر گفت: تلاش خواهیم کرد زمینه حضور بانوان در پذیرش مسئولیت های ورزشی در ستاد و صف را بیش از گذشته فراهم کنیم.
تابش: استفاده از ظرفیت فراکسیون ورزش مجلس در راستای همافزایی دستگاهها برای ارتقای ورزش همگانی
در ادامه محمدرضا تابش رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر توجه ویژه به ورزش پایه گفت: در صورت همگرایی بین وزارتخانه های مرتبط در حوزه ورزش می توان امور این حوزه را بهتر پیش برد.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اهمیت ارتقای ورزش همگانی در کشور خاطرنشان کرد: می توان از ظرفیت فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در راستای هم افزایی سایر دستگاه ها برای تحقق این مهم بهره برد.
یوسفنژاد: لزوم تبیین استراتژی توسعه ورزش
همچنین علی اصغر یوسف نژاد با اشاره به اینکه موضوعاتی مانند خصوصی سازی، روابط بین الملل، ورزش بانوان و... از جمله دغدغه های حوزه ورزش محسوب می شود، گفت: اقدامات خوبی در راستای موضوعات مذکور انجام شده ، اما کافی نبوده است.
نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر تبیین استراتژی توسعه ورزش و اجرای سند ملی ورزش گفت: می توان با همکاری بیشتر کمیسیون ها و فراکسیون های تخصصی مجلس در امر ورزش در راستای کاهش مشکلات و توسعه این عرصه گام های مناسبی برداشت.
سیاوشی: ورزش ابزار مناسبی برای جلوگیری از وقوع جرم در جامعه
طیبه سیاوشی شاه عنایتی نیز در ادامه ورزش را ابزار مناسبی برای جلوگیری از وقوع جرم در جامعه دانست و بر لزوم ارتباط بین دستگاهی بین وزارت ورزش و جوانان و قوه قضائیه تاکید کرد.
بختیاری: لزوم شناسایی استعدادهای ورزشی مناطق روستایی
علی بختیاری نماینده بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت ارائه امکانات مناسب و تخصیص اعتبارات به مناطق روستایی گفت: بسیاری از قهرمانان ورزشی از مناطق روستایی هستند، لذا باید برای شناسایی این استعدادها توجه بیشتری صورت بگیرد.
خادمی: ضرورت توجه به ورزش مناطق محروم
همچنین هدایت الله خادمی نیز بر ضرورت توجه به ورزش مناطق محروم تاکید کرد.
حمزه: ورزش بانوان در مناطق محروم مغفول مانده است
در ادامه احمد حمزه با اشاره به اینکه ورزش بانوان در مناطق محروم مغفول مانده است، گفت: تیم فوتبال بانوان منطقه منوجان در استان کرمان دارای مقام کشوری است، اما از امکانات مناسب محروم است.
امیرحاتمی در کمیسیون انرژی: ایجاد تیپهای واکنش سریع در نیروی زمینی ارتش و سپاه برای مبارزه با تروریسم
وزیر پیشنهادی دفاع گفت: 5 تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی ارتش و 5 تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی سپاه ایجاد شده تا به صورت جدی با تروریسمها مبارزه شود.
امیر سرتیپ امیرحاتمی در نشست صبح امروز (دوشنبه، 23 مرداد ماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی حضور یافت.
وزیر پیشنهادی دفاع با اشاره به تصویب طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه گفت: قانونی که روز گذشته در مجلس درباره مقابله با تهدیدات آمریکا تصویب شد از چند جنبه حائز اهمیت است که این مصوبه برای حوزه دفاع کشور یک سرمایه محسوب میشود چرا که در این دوره هدف از تحریمهای آمریکا نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
امیرحاتمی با بیان اینکه در برنامههای ارائه شده به مجلس تلاش شده که نقش و جایگاه پراهمیت وزارت دفاع در بازدارندگی و پشتیبانی نیروهای مسلح که در حال دفاع از کشور هستند رشد و ارتقاء پیدا کند، افزود: در سطح داخلی به موضوع انتخابات، حضور گسترده مردم و مشارکت آگاهانه در انتخابات اخیر توجه شده که پیام این حضور گسترده مردم دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی با تأکید بر اینکه مقوله دفاع در وزارت دفاع مردم پایه است، ادامه داد: در سطح منطقهای تحولات زیادی به وقوع پیوسته است اما آنچه که بارزتر بوده و به عنوان یک فرصت به آن نگریسته شده این است که علیرغم تمام ایران هراسیها با پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت جایگاه دفاعی ایران در منطقه بسیار بالا و در تأمین امنیت منطقه حائز اهمیت است.
وزیر پیشنهادی دفاع با بیان اینکه در سطح بینالمللی تلاشهای زیادی شده و بسیاری از کشورهایی که به دنبال تحریم جمهوری اسلامی ایران بودند نتوانستند به خواستههای خود دست یابند، یادآور شد: در برنامه ارائه شده به مجلس تدابیر مقام معظم رهبری، سیاستهای ستاد کل نیروهای مسلح و سیاست بالادستی اعمال شده و همچنین به قانون برنامه ششم توسعه توجه جدی صورت گرفته است.
امیرحاتمی با بیان اینکه جایگاه ایران در حوزه موشکی به لحاظ کمی و کیفی مناسب است، افزود: دشمن تلاش میکند توان موشکی ایران را خنثی کند که در این راستا اولویتهای وزارت دفاع تقویت صنعت موشکی،هوایی، پدافند هوایی و صنعت دریایی و نیروی زمینی است.
وی ادامه داد: 5 تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی ارتش و 5 تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی سپاه ایجاد شده تا به صورت جدی با تروریسم مبارزه شود.
وزیر پیشنهادی دفاع با بیان اینکه تقویت همکاری بخش خصوصی با وزارت دفاع در صنایع دفاعی یکی از اولویتهای این وزارتخانه است، اظهار کرد: هم اکنون الگوی کارفرما و پیمانکاری بین وزارت دفاع و بخش خصوصی حاکم است که این الگو باید به الگوی مشارکتی تغییر یابد.
امیرحاتمی افزود: دیپلماسی دفاعی و عمومی برای انعقاد توافقهای دو جانبه مورد تأکید وزارت دفاع است که میتواند دشمنیها را کاهش دهد.
وی ادامه داد: یکی از سازمانهای وزارت دفاع که در بخش انرژی فعال بوده سازمان توان است که سابقه 60 ساله داشته و در بخش باتریسازی نیز سبقه زیادی دارد که این سازمان جزو سازمانهای تولیدی کم حاشیه و کمک دهنده به تولید کشور است.
وزیر پیشنهادی دفاع با اشاره به اینکه نیروهای مسلح دو نوع کار اقتصادی انجام میدهند ، تصریح کرد: یک نوع از فعالیتهای اقتصادی وزارت دفاع مأموریتی است که از طریق صندوقهای بازنشستگی صورت می گیرد که به دنبال شفافسازی و ساماندهی این صندوقها هستیم البته از 400 شرکت حدود 150 شرکت ساماندهی شده است.
امیرحاتمی با بیان اینکه نوع دوم فعالیتهای اقتصادی وزارت دفاع فعالیتهایی بوده که در زمان سازندگی به نیروهای مسلح ارجاع شده است، افزود: بر اساس قانون اساسی در آن زمان خاص ارتش و سپاه پاسداران به فعالیتهای اقتصادی ورود کردند که بر این اساس اکنون چند بانک برای اداره فعالیتهای اقتصادی ایجاد شده است.
وی با تأکید بر اینکه دشمنان کشور میخواستند که به جای سوریه، عراق و افغانستان، جمهوری اسلامی ایران امنیت نداشته باشد، ادامه داد: اگر این اتفاق رخ نداده اینگونه نبوده که آنها نخواستند بلکه به دلیل توان بازدارندگی و دفاعی ایران نتوانستند به اهداف خود در کشور دست یابند.
وزیر پیشنهادی دفاع در پایان با اشاره به مسئله استقرار موشکهای S300 تصریح کرد: مسئله موشکهای S300 تمام شده و این موشکها به کشور تحویل و در محل مستقر شده است.
آوایی در کمیسیون انرژی : بررسی ارجاع پروندههای قاچاق کالا از سازمان تعزیرات به دادگاه انقلاب
وزیر پیشنهادی دادگستری گفت: بازگشت موضوع پروندههای قاچاق کالا و ارز از سازمان تعزیرات به دادگاه انقلاب مورد بررسی قرار میگیرد.
علیرضا آوایی در نشست صبح امروز (دوشنبه، 23 مرداد ماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی حضور یافت.
وزیر پیشنهادی دادگستری با اشاره به درخواست نمایندگان برای فروش زندانهای داخل شهر گفت: در زمینه فروش زندانهای داخل شهرها خلاء قانونی وجود ندارد و تکلیف قانونی این بوده که زندانها از داخل به خارج از شهرها انتقال یابد و قطعا موضوع انتقال زندانها از داخل شهرها از برنامههای وزارت دادگستری طی 4 سال آینده بود و پیگیری میشود.
وی در خصوص درخواست برخی از نمایندگان برای ساماندهی موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سازمان تعزیرات حکومتی گفت: زمانی که قضات درباره پروندهها تصمیم می گیرند دادسرای انتظامی، کمیسیون تعیین صلاحیت و دادگاه تعیین صلاحیت بالای سر قضات حضور دارند که با این وجود لغزشهایی ممکن است صورت بگیرد.
آوایی افزود: ممکن است افرادی که در سازمان تعزیرات حکومتی هستند سبقه قضایی نداشته باشند و گاهی رقمهای بالایی برای پروندههای قاچاق کالا ارائه دهند لذا بازگشت موضوع پروندههای قاچاق کالا و ارز به دادگاه انقلاب مورد بررسی قرار میگیرد.
وزیر پیشنهادی دادگستری قول مساعد داد که تأخیر در طرحها و لوایح قضایی پیگیری شود.
وی با اشاره به درخواست نمایندگان برای تأمین امنیت سرمایهگذاران در کشور ادامه داد: برای تأمین امنیت سرمایهگذاری دستور داده شده که کمیته حمایت از سرمایهگذاری در دادگستریها تشکیل شود که در برخی استانها این کمیته به خوبی عمل کرده است و در دوره جدید وزارت دادگستری نیز به عنوان یک ضرورت و نیاز اصلی کشور پیگیری میشود.
آوایی از نمایندگان مجلس درخواست کرد که مسائل قضایی و دغدغههای نمایندگان به صورت مستمر به مسئولان قضایی استانها منتقل شود تا در پیشبرد مسائل به آنها کمک شود.
وی درباره برخی مسائل مربوط به شوراهای حل اختلاف اظهار کرد: دستگاه قضایی ظرفیت ورود به پروندههای شورای حل اختلاف را که تعداد این پروندهها زیاد است ندارد و به همین منظور قضات عالی کشور در بسیاری موارد به شورای حل اختلاف دعوت میشوند و به دوستان شورای حل اختلاف کمک میکنند.
وزیر پیشنهادی دادگستری تصریح کرد: در حال حاضر نظارت درون سازمانی در قوه قضائیه وجود دارد که باید تقویت شود.
زنگنه در کمیسیون صنایع : استقبال از ورود نیروهایمسلح و تأمین اجتماعی به پتروشیمی با وزن مشخص
وزیر پیشنهادی نفت از موافقت وزارت متبوع خود با واگذاری دانشگاه نفت به وزارت علوم خبرداد.
بیژن نامدار زنگنه در نشست با کمیسیون صنایع و معادن که پیش از ظهر امروز (دوشنبه، 23 مرداد ماه) برگزار شد در خصوص برنامه های خود اظهار داشت: آمریکایی ها به دنبال خباثت هستند و ما باید با همدلی و هماهنگی مشکلات را از میان برداریم.
وزیر پیشنهادی نفت با بیان اینکه در دنیا برای توزیع سوخت برندها فعالیت می کنند، گفت: برای این کار پول جدیدی داده می شود و از پول بخش هایی که در حال فعالیت هستند کاسته نمی شود و در آینده باید به این سمت حرکت کنیم.
وی با اشاره به اینکه مشکل خصوصی سازی برای ما هم مشکل ایجاد کرده است، گفت: جایگاه توزیع سوخت واگذارمی شود، اما افراد و کارکنان شاغل در آن روی دست ما باقی می مانند، در این زمینه چون اموال جابه جا می شوند، پرسنل باقی می مانند و در قراردادها نیز سطح پرسنل مطرح شده است نه افراد.
زنگنه با تأکید بر اینکه در حال حاضر شرایط استخدام تمام فارغ التحصیلان دانشگاه نفت وجود ندارد، بیان کرد: دانشجویان دانشگاه نفت را بورسیه نکرده ایم و برای استخدام آن ها همانند دیگر دانشجویان آزمون ورودی برگزار می کنیم و راه حل مشکل نیروی انسانی ایجاد اشتغال است.
وزیر پیشنهادی وزارت نفت با بیان اینکه ما راضی هستیم دانشگاه نفت به وزارت علوم واگذار شود و این کار به نفع دانشگاه و دانشجو است، تصریح کرد: با کارمند دولت نمی توان خلاقیت ایجاد کرد فردی که خلاقیت ایجاد می کند دانشجو است، از پژوهشگاه های دولتی خروجی دریافت نمی شود.
وی با اشاره به اینکه با تمام اختلاف نظرهایی که با آقای احمدی نژاد داشتم و دارم 3 تن از معاونین و نزدیک ترین فرد به آقای میرکاظمی را در وزارت نفت به کارگیری کردم، اضافه کرد: اگر یک نفر من را قبول داشت و با سیاست های دولت هم فکر بود می تواند در وزارت نفت کار کند.
وی با بیان اینکه به وزارت نفت گفته می شود خام فروشی نکنید، گفت: به وزارت نفت ابلاغ شده است تا نفت خام مازاد پالایشگاه ها را صادرکنیم.
زنگنه با تأکید بر اینکه وزرا نمایندگان مجلس در وزارتخانه ها هستند و برای اشتغال و چرخش زندگی جوانان فعالیت می کنند، بیان کرد: شورای رقابت مسئولیت ها را به وزارتخانه ها می دهد اما اختیارات را در اختیار خود قرار می دهد.
وزیر پیشنهادی نفت با تأکید بر اینکه زمان زیادی را برای پتروشیمی صرف کردهایم و آینده بسیار روشنی را برای آن پیش بینی می کنیم، گفت: باید به بخش خصوصی اجازه دهیم به صنعت پتروشیمی وارد شود و مجلس شورای اسلامی نیز در این راستا ما را همراهی کند، از ورود نیروهای مسلح و تأمین اجتماعی به صنعت پتروشیمی استقبال می کنم اما باید این حضور وزن مشخصی داشته باشد.
زنگنه در پایان خاطرنشان کرد: اوضاع نیروی انسانی در وزارت نفت بسیار بحرانی است و حقوق این افراد باید تعیین شود.
کرباسیان در کمیسیون صنایع : قانون تجارت نیازمند اصلاح و بازنگری است
وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی گفت: سند بالادستی، برنامه ششم توسعه است و اگر چیزی با اقتصاد مقاومتی ناهماهنگی داشته باشد، باید آن را کنار بگذاریم تا به تولید و اشتغال مدنظر مقام معظم رهبری دست پیدا کنیم.
مسعود کرباسیان امروز با حضور در کمیسیون صنایع و معادن اظهار داشت: تولید را در هر بخشی بر بخش های دیگر ترجیح می دهم و با بودن آقای شریعتمداری در وزارت صنایع این مسئله تسریع می شود.
وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی با بیان اینکه من به دنبال ساز ناهماهنگ زدن نیستم، گفت: با دعوا و ناهماهنگی نمی توانیم هیچ مسئله ای را حل کنیم، سند بالادستی برنامه ششم توسعه است و اگر چیزی با اقتصاد مقاومتی ناهماهنگی داشته باشد باید آن را کنار بگذاریم تا به تولید و اشتغال مدنظر مقام معظم رهبری دست پیدا کنیم.
وی افزود: تنها نکته ای که برنامه ارائه شده توسط من دارد، این است که زمانبندی اجرایی در آن لحاظ نشده است و اگر چند روز قبل تر اعلام می کردند قطعا این مشکل نیز وجود نداشت، و اگر در این جلسات برنامه و یا حرفی بزنیم مکلف به اجرای آن هستیم.
کرباسیان با تاکید بر اینکه باید برای سهام عدالت فکری داشته باشیم، بیان کرد: به مردم سهام عدالت داده ایم ولی اجازه تصمیم گیری به آن ها داده نشده است، بنده برای سهام عدالت برنامه هایی دارم که در آینده آن ها را اعلام می کنم.
وی ادامه داد: با تمام چالش های پیش روی اقتصاد کشور انجام امور از توان یک فرد خارج است و مجلس شورای اسلامی نیز باید همراهی کند.
وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی با بیان اینکه فرار مالیاتی در حساب های انتقالی زیاد است، تصریح کرد: در کشور ما به طور مثال آلودگی شرکتی برای کرج است اما مالیات آن برای تهران اخذ می شود، قانون تجارت نیازمند اصلاح و بازنگری است.
کرباسیان با اشاره به اینکه در اقتصاد نباید زیاد حرف بزنیم زیرا اثرات منفی فراوانی دارد، اضافه کرد: سود بانکی در کشور منطقی نیست و در هیچ جای دنیا سود بانکی بالاتر از تورم نیست و این مسئله با دستور حل نمی شود.
وی در پایان با تاکید بر اینکه در بحث یارانه حرف های زیادی زده شده است که در حال حاضر اثرات منفی را میبینیم، خاطرنشان کرد: در خصوص موسسات مالی و اعتباری متخلف نظرهای مختلفی وجود دارد اما نباید بار این مسئله بر دوش مردم باشد.
درآمد ناشی از فعالیت معادن مس برای شهرداری تهرانعلی اسدی کرم در این جلسه اظهار داشت: 31 شرکت در حوزه مس فعالیت می کنند که چالش و گردوغبار ناشی از آن برای مردم شهر بابک است و درآمد آن نیز به جیب شهرداری تهران می رود، باید راه حلی ارائه شود تا این مسئله هرچه زوتر برطرف شود.
وزیر اقتصاد باید فرمانده تیم اقتصادی باشدنادر قاضی پور نیز گفت: از شما می خواهیم فرمانده اقتصادی دولت باشید و همچنین تسلط کافی را نیز بر صندوق خزانه ملی داشته باشید.
در برنامه ارائه شده توسط شما نظریه پردازی شده استدر ادامه ولی ملکی با بیان اینکه راهبردهای ارائه شده بیشتر نظری هستند تا اجرایی، گفت: در برنامه ارائه شده توسط شما نظریه پردازی شده و راهکار عملی ارائه نداده اید، اگر تیم اقتصادی به صورت هماهنگ عمل نکند نمی توانیم مشکلات موجود را برطرف کنیم.
لزوم اصلاح قانون پرداخت مالیاتسعید باستانی در این جلسه با بیان اینکه سهم تولید از هدفمندی یارانه ها لحاظ شده بود، گفت: طبق قانون محل ثبت شرکت ها محل پرداخت مالیات است که این مسئله نیازمند اصلاح می باشد.
عدم مشکل سخت افزاری و نرم افزاری در صنعتحمیدرضا فولادگر، گفت: در بحث صنعت و تولید مشکل سخت افزاری و نرم افزاری وجود ندارد و در صورت نیاز می توانیم آن ها را وارد کنیم، مشکلات صنایع بیشتر در تولید اقتصاد است، تسهیلات صنعت برای این حوزه ایجاد مشکل کرده است.
عزیز اکبریان با بیان اینکه بحث هماهنگی تیم اقتصادی دولت مهم ترین موضوع مطرح شده است و این مشکل در تمامی دولت ها وجود داشته است، گفت: حلقه مفقوده این مشکل هماهنگی تیم اقتصادی است.
وی ادامه داد: در زمان آقای نوربخش اجازه تشکیل بانک ها داده نمی شد اما در حال حاضر در هر شهر و خیابانی شاهد تاسیس یک بانک با برند جدید هستیم.