به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رضا رحیمی در نشستی صمیمی با مدیران پارک علم و فناوری کرمانشاه در استانداری با
بیان مطلب فوق تصریح کرد: باید همه تلاش خود را در جهت کاهش ریسک فعالیتهای فناورانه شرکتهای فناور بکار بگیریم
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز نیاز جوانان استان پرداختن به حوزه کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان است، افزود: باید با تدوین برنامه عملیاتی از همه ظرفیتهای استان در این راستا استفاده کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در ادامه بر تشکیل ساختاری در کارگروه پژوهش و فناوری استان بمنظور انسجام بخشی و تسریع در امور فناوری و اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و گفت: باید در برنامه ریزیها سهم استان را از شرکتهای دانش بنیان کشور افزایش دهیم.
رحیمی در ادامه یادآور شد: استان نیاز به مرکز انتقال تکنولوژی دارد تا با در کنار هم قرار گرفتن شخصیتهای شاخص علمی استان و صنایع بزرگ زنجیره انتقال تکنولوژی تکمیل و بومی گردد.
وی در ادامه از پرداخت وام هایی با سود چهار در صد با عنوان طرحهای اشتغال روستایی خبر داد و گفت:امید واریم در این بخش کسب و کارهای نوآورانه روستایی بخش قابل توجهی را به خود اختصاص دهد.
در ادامه این جلسه مهندس بهرام بادکو رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه ضمن تبریک انتخاب استاندارفرهیخته کرمانشاه در جمع چهار استاندار منتخب کشور در مراسم سی و هفتمین سالگرد تشکیل این نهاد انقلابی به عنوان استاندار منتخب حامی فعالیتهای جهاد دانشگاهی، به گزارشی از فعالیتهای پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه پرداخت و افزود: زیست بوم فناوری طراحی شده دراستان الگویی ویژه است که با کنار هم قرار دادن همه عناصر توسعه سعی در استفاده از ظرفیتهای استان دارد.
بادکو در ادامه با اشاره به اینکه استفاده از نیروهای متخصص، متعهد، کاردان و دلسوز در این مجموعه زمینه مناسبی جهت جهش در حوزه فناوری استان را فراهم نموده، افزود: همراهی، همدلی مدیریت و پیگیری استان نقش مهمی در توسعه فناوری در استان دارد.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت توجه ویژه به شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور، افزود:جهاد دانشگاهی متولی ایجاد و توسعه شرکتهای فناور، دانش بنیان و توسعه فناوری استان است، اما قطعا توسعه فناوری در استان با فعالیت یک نهاد یا بخش محقق نمیشود.
در ادامه این جلسه دکتر سیامک آزادی معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه، یادآور شد: سعی کرده ایم زیست بوم فناوری استان را به خوبی شناسایی واز توانمندیهای عناصر موثر در آن استفاده کنیم.
آزادی در ادامه با اشاره به اینکه در حال ترسیم نقشه راه برای توسعه فناوری استان با اجزای کارآمد هستیم، تصریح کرد: هدفمند کردن جذب شرکتها در راستای حل مشکلات استان، تشکیل خوشههای فناوری توانمند، عارضه یابی تخصصی شرکتهای فناور، تعریف بستههای حمایتی متناسب با نیاز شرکتها از جمله اقداماتی است که حرکت در مسیر توسعه فناوری را در استان تسهیل میبخشد.
معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه با اشاره به توجه ویژه به توسعه بازار واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان، افزود: در این راستا برنامه ریزی خاصی صورت گرفته که بزودی نتایج آن برای این واحدها ملموس خواهد شد.
آزادی در پایان تصریح کرد: نیازمند توجه و همکاری همه دستگاههای استان برای تقویت توسعه فناوری و اقتصاد دانش بنیان و همچنین بهره مندی از توان و تخصص این شرکتها در استان هستیم.
در پایان نیز مدیران پارک علم و فناوری کرمانشاه گزارشی از فعالیتهای در حال انجام ارائه دادند.