حجتالاسلام والمسلمین موسوی مقدم:
فرهنگ نیکوکاری و مدرسه سازی نیازمند موج رسانهای
قائم مقام رئیس رسانه ملی گفت: تکریم خیرین مدرسه ساز امری ضروری است و فرهنگ نیکوکاری و مدرسه سازی برای گسترش بیشتر نیاز به یک جریان رسانهای و مستمر دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ حجتالاسلام والمسلمین رمضانعلی موسوی مقدم در جلسهای که با انجمن خیرین مدرسه ساز کشور داشت گفت: باید اهمیت و ضرورت نیکوکاری و مدرسه سازی بیشتر رسانهای شود تا مردم به این امر رغبت بیشتری پیدا کنند.
وی افزود: اگر این کارهای خیر را بررسی کنیم خواهیم دید که با آموزههای دینی ما در آمیخته اند و رسانهای کردن نقش دینداران در سازندگی و رفع مشکلات مردم مسئله مهمی است.
موسوی مقدم ادامه داد: هرکدام از مصادیق کارهای خیر برگرفته از یک فرهنگ دینی است و به نوعی میتواند مفاهیمی، چون فرهنگ عاشورا را به صورت غیرمستقیم تبلیغ و ترویج کند.
قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما گفت: تکریم خیّرینی که آثارشان تا ابد باقی میماند و تأثیرش با گذر زمان بیشتر میشود از مسائل ضروری است.
۳۸ درصد مدارس کشورمان را خیرین ساخته اند و این مسأله بسیار مهم است، باید این امور به مردم واگذار شود زیرا کارهایی مردمی است.
موسوی مقدم افزود: در زمینه بُعد رسانهای کارهای خیر و مدرسه سازی، باید جریان و موجی شکل بگیرد و من مجید زین العابدین را به عنوان مشاور رسانهای در این امر پیشنهاد میکنم.
وی گفت: همچنین باید در زمینه جمع آوری تاریخ شفاهی، مجموعه تلویزیونی سازی، مستند سازی و تولید آثار فرهنگی در زمینه زندگی خیرین مدرسه ساز بیشتر کار شود، برای مثال از زندگی افرادی مثل نورالدین شوشتری مستندی تهیه نشده است در حالی که این گونه منابع تصویری لازم است.
قائم مقام رئیس رسانه ملی گفت: هر طرحی باید یک پیوست رسانهای داشته باشد یعنی اگر خیّری ۷۰ کار خیر انجام داد باید ۷۰ پیوست رسانهای برایش تهیه شود.
در پایان این جلسه کارگروهی با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری و مدرسه سازی تشکیل شد.