آقامحمدی:
سن مدیران باید تغییر کند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید سن مدیران تغییر کند و مدیران جوانی در پایین دست ها وارد شوند تا بعدها بتوانند در بالا دست اداره کشور را برعهده بگیرند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقامحمدی در ارتباط تلفنی با بخش خبری 21 شبکه یک سیما افزود: دولت با توجه به تجربه چهارساله و تغییر کمی که در ترکیب اقتصادی اش دارد، باید به حوزه اجرا وارد شود.
وی با اشاره به اینکه در دولت یازدهم به اندازه کافی سیاست گذاری انجام و همه راه ها روشن و چالش ها شناسایی شده است، گفت: بنابراین جاده برای حرکت، آماده و صاف شده و اکنون موقع اجراست و ترکیب جدید باید جامعه را به حرکت در بیاورد.
آقا محمدی با اشاره به اینکه کاهش سرمایه گذاری بزرگترین ضعف دولت یازدهم بود، افزود: سرمایه گذاری به معنای موتور رشد و تحرکت اقتصادی است و مهم ترین مسئله پیش روی دولت دوازدهم برای حرکت، رشد سرمایه گذاری است .
وی گفت: با این کار امکان تداوم افزایش رشد اقتصادی فراهم خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مردم هم باید به صحنه بیایند و دولت هم باید امکان فعالیت را برای بخش خصوصی فراهم کند.
آقا محمدی گفت: با در نظر گرفتن اینکه رئیس جمهور در دوره پیش هفته ای دو روز صبح تا ظهر جلساتی را برای تعیین چارچوب های اقتصادی برگزار می کرد و اینکه اتاق فکری در دولت وجود دارد و وزرای اجرایی هم در آن هماهنگ می شوند با این فرض ترکیب فعلی اقتصادی ترکیب اجرایی است.
وی افزود: بسیاری از اقدامات باید در وزارت امور اقتصادی و دارایی انجام شود و سهام عدالت بزرگترین مشارکت بخش خصوصی در طبقات مختلف در اقتصاد است اما به علت اینکه شرکت های سرمایه گذاری استانی اجرا نشده اکنون معطل است و مردم بلاتکلیف مانده اند و مدیریت، دولتی شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: از طرفی سرمایه گذاری های خارجی که باید جذب می شد به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است اما خوشبختانه وزارت امور اقتصادی و دارایی در این حوزه ها از لحاظ نظری همه مباحث انجام شده است.
آقامحمدی گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر امور اقتصادی و دارایی در ترکیب فعلی وزرای پیشنهادی رئیس جمهور تغییر کرده است و این دو حوزه موتورهای محرکه ای هستند که می توانند به سرعت کشور را به جلو ببرند و بقیه بخش ها را هم به حرکت در بیاورند.
وی افزود: امیدواریم این تغییرات، مثبت باشد و دولت بتواند کار اجرایی خود را سرعت دهد و از بحث و گفتمان خارج شود و عمل و اقدام کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: چارچوب تئوری، اقتصاد مقاومتی و چارچوب اجرایی آن هم توافق شده و ارکان دولت هم به هم نخورده است بنابراین می توانند به اجرا سرعت دهد.
محمدی در پاسخ به این پرسش که آیا در دیگر حوزه های تیم اقتصادی دولت تغییر خواهد کرد؟ گفت: اکنون نخستین گام ها را بانک مرکزی در تغییر مدیرانش آغاز و معاون ارزی بانک مرکزی تغییر کرده است. نظارت بانک مرکزی باید اصلاح شود تا بتواند بهتر نظارت و کنترل کند تا پدیده هایی مانند ناامنی سپرده گذاری مردم اصلاح شود.
وی افزود: بقیه قسمت ها هم باید مدیرانی را که توان اجرایی ندارند و بیشتر گفتمان درمانی می کنند عوض کنند.