افزایش نظارت بر کشتارگاههای دام و طیور استان + فیلم
همزمان با فصل گرما و احتمال شیوع بیماریهای دامی نظارت بر کشتارگاههای دام و طیور استان افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت سلامت مردم، راه اندازی سردخانه در کشتارگاه اراک و نظارت هرچه بیشتر بر فعالیت کشتارگاه ها را ضروری عنوان کرد.
دکتر شانقی افزود: با تایید سلامت لاشه های دام توسط بازرسان دامپزشکی و زدن مهر لامت برروی لاشه دام ها، گوشت مورد نیاز مردم به سرخانه انتقال یافته و بعد از گذشت 24ساعت روانه بازار می شود.
بازدید از کشتارگاه مرغ در شازند و یک واحد کشتارگاهی دام در اراک از برنامه های دامپزشکی استان بود.