پخش زنده
امروز: -
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: شناگاههای شهر دلوار و روستای محمد عامری جزء سواحل بکر استان هستند و فاضلاب در این سواحل به دریا وارد نمیشود.
دلشب در خصوص سواحل گناوه و دیلم نیز گفت: با توجه به پیگیریهای محیط زیست و بسته شدن خروجی فاضلاب به دریا در سال 95، اکنون سواحل گناوه و دیلم پاک هستند .
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر همچنین شناگاههای بوستان سیادت و پلاژ آقایان (جفره) را به علت نزدیکی به خروجی کانال فاضلاب، پرخطر و بحرانی خواند و بیان کرد: شناگاه ریشهر و بوستان دانشجو (پلاژبانوان) نیز نقاطی هستند که به نسبت خطرناکند و دلیل آن هم ورود روان آبهای سطحی مناطق مسکونی مجاور به محدوده منطقه شناگاهی است .
دلشب شناگاههای بوستان لیان، بندرگاه و بوستان شغاب را نیز جزء مناطق به نسبت پاک معرفی کرد که فاضلاب وارد دریا در آن قسمتها نمیشود.
وی با اشاره به اینکه استفاده از شناگاههای آلوده باعث انتقال بیماری به انسان میشود، توضیح داد: ورود فاضلابهای خانگی و پسابهای صنعتی خطرناک و سمی، بسیاری از مناطق شناگاهی استان بوشهر را آلوده کرده است و مردم بدون توجه به این معضل در این مکانها شنا میکنند؛ مکانهایی که به صورت سنتی و یا گاه از سوی شهرداری و نهادهای مرتبط به عنوان شناگاه معرفی شدهاند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، نبود زهکشی مناسب در شهرهای ساحلی استان را یکی ازعوامل اصلی ورود فاضلاب به دریا عنوان کرد و گفت: برای سالمسازی شناگاهها باید تکمیل و شبکه تصفیه فاضلاب در شهرهای بوشهر گناوه و دیلم و ساخت شبکه تصفیه فاضلاب در دیگر شهرها و روستاهای ساحلی، استفاده از شبکههای تصفیه فاضلاب پیشرفته برای صنایع بزرگ که فاضلاب خود را به دریا رها میکنند، تعیین مکانهای خاص از سوی شهرداری به عنوان شناگاه و نصب تابلو و پرچم هشدار و شنا ممنوع در شناگاههای آلوده، جلوگیری از ورود فاضلاب به کانالهای تخلیه آب سطحی از سوی شرکت آب و فاضلاب و اتصال فاضلاب همه منازل به شبکه جمع آوری فاضلاب شهری برای تصفیه کامل و استفاده برای آبیاری فضای سبز در دستور کار قرار گیرد.