رویدادهای سرزمین های اشغالی؛
بازداشت هشت فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست
یک گروه حقوق بشری در سرزمینهای اشغالی که خواستار آزادی عمل بیشتر مردم غزه در ترددهاست اعلام کرد: براساس اعلام وزارت دفاع(جنگ) اسرائیل ساکنان غزه در ترددهای مرزی حق حمل تجهیزات الکترونیک ندارند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین اخبار و رویدادهای مربوط به سرزمین های اشغالی در دوازده ساعت گذشته به شرح ذیل است.
وحشت صهیونیستها از کشف یک پهپاد فلسطینی
کشف یک فروند پهپاد فلسطینیها در مناطق اشغالی موجب وحشت صهیونیستها شده است.
روزنامه القدس العربی چاپ لندن در شماره امروز خود در اینترنت نوشت ورود یک فروند پهپاد [کوادکوپتر] از نوار غزه به یکی از مناطق اسرائیلی نزدیک آن موجب نگرانی محافل امنیتی اسرائیل شده است. آنها نگران هستند که در آینده شمار بیشتری از این نوع پرنده های کنترل از راه دور وارد این گونه مناطق شوند و از آنها برای حملات انفجاری استفاده شود.
سخنگوی ارتش اسرائیل در این خصوص گفته است ارتش اسرائیل یک فروند از پهپادها را که از نوار غزه به پرواز درآمده بود سرنگون کرده و بقایای آن را برای تحقیق برده است.
در پی سقوط این پهپاد که مخصوص تصویربرداری از آسمان است و معمولاً شرکت های فیلم سازی از آن استفاده می کنند، فاش شد که دستگاه امنیتی اسرائیل به تازگی یک محموله حاوی صدها دستگاه از این نوع پهپادهای مجهز به لیزر را کشف و ضبط کرده است.
رژیم صهیونیستی تابعیت یک عرب ساکن فلسطین اشغالی را لغو کرد
منابع قضایی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه از سلب تابعیت یک عرب ساکن فلسطین اشغالی به اتهام دست داشتن در حمله ای با خودرو و حملات با چاقو خبر دادند.
این حکم نخستین مورد از اجرای قانون مربوط به سال 2008 در فلسطین اشغالی است.
دادگاه حیفا در شمال اسرائیل تابعت اسرائیلی علاء زیود 22 ساله ساکن منطقه ام الفهم ( شمال ) را که به اتهام دست داشتن در چهار حمله در ژوئن 2016 به 25 سال حبس محکوم شده است لغو کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، وی سال 2015 با خودروی خود در شمال تل آویو به صورت عمدی با دو سرباز اسرائیلی برخورد و سپس آنها را با چاقو زخمی کرد. در این حمله چهار نفر زخمی شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، قانون سلب تابعیت در اسرائیل از 31 اکتبر اجرا می شود.
وزارت امور داخلی اسرائیل قبل از سال 2008 حق اعلام سلب تابعیت را داشت اما استفاده از آن به موارد استثنیایی محدود می شد.
اعراب ساکنان اسرائیل یعنی فرزندان فلسطینی هایی که بعد از تشکیل اسرائیل در سال 1948 در سرزمین های خود ماندند هفده و نیم درصد جمعیت اسرائیل را تشکیل می دهند. آنها تابعیت اسرائیل دارند و از سال های قبل به تبعیض علیه خود معترض هستند.
بازداشت هشت فلسطینی
نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با یورش به مناطق مختلف کرانه باختری رود اردن هشت فلسطینی را بازداشت کردند.
نظامیان اسرائیلی با یورش به اردوگاه الجلزون واقع در شمال شهر البیره به چند خانه فلسطینی حمله و سه جوان فلسطینی را بازداشت کردند.
محمد عوض فعال فلسطینی گفت :«نظامیان اسرائیلی با یورش به شهرک بیت امر در شمال الخلیل ، علاء انور بلعاوی و با یورش به چند شهرک در استان الخلیل از جمله سعیر و اذنا ، یزن الشرباتی را بازداشت کردند.»
همچنین نظامیان اسرائیلی سه فلسطینی دیگر را در شهرک الخضر در جنوب بیت لحم و روستای نحالین بازداشت کردند.
مردم غزه اجازه حمل لپ تاپ را هنگام ترددهای مرزی ندارند
یک گروه حقوق بشری اعلام کرد رژیم صهیونیستی به ساکنان غزه اجازه نمی دهد هنگام تردد در مرز غزه لپ تاپ همراه داشته باشند.
پایگاه اینترنتی روزنامه تایمز اسرائیل نوشت: یک گروه مدافع حقوق بشر می گوید، اسرائیل اقدام به اعمال محدودیت های جدید روی تردد فلسطینی ها کرده است و مانع از آن می شود که ساکنان غزه درحالیکه لپ تاپ همراه داشته باشند این منطقه را کنند.
خبرگزاری آسوشیتد پرس گزارش داد: این محدودیت در هنگام ورود به غزه هم اعمال می شود یعنی ساکنان غزه نمی توانند هنگام ورود به غزه لپ تاپ همراه داشته باشند.
گروه حقوق بشری گیشا Gisha در اسرائیل که خواستار آزادی عمل بیشتر مردم غزه در ترددها است می گوید از طریق یکی از نهادهای وابسته وزارت دفاع (جنگ) اسرائیل مطلع شده است که ساکنان غزه حق حمل کردن تجهیزات الکترونیک، به جز تلفن های همراه را در هنگام ورود و خروج به این منطقه ندارند.