آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره بین المللی فناوری های نوین شهری + فیلم
نخستین نمایشگاه و جشنواره بین المللی فناوریهای نوین شهری ics ۲۰۱۷ کار خود را در اصفهان آغاز کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، رییس این جشنواره و نمایشگاه بین المللی با بیان اینکه این بزرگترین نمایشگاه فناوری نوین شهری کشور است گفت: در این نمایشگاه 200 مجموعه در فضایی ببیش از 9500 مترمربع مشارکت دارند.
نیلفروش زاده فزود: فناوری اطلاعات و ارتباطات، محیط زیست، حمل و نقل شهری، خدمات حوزه مالی، اداری و فرهنگی، فعالیت ها و خدمات آموزشی و تفریحی و زیرگروه های مربوط به شهر هوشمند بخش های مختلف این نمایشگاه را تشکیل می دهند.
معاون روابط بین الملل بیت مقام معظم رهبری در آیین افتتاح نخستین جشنواره و نمایشگاه ببن المللی فناوریهای نوین شهری با بیان اینکه هر طرح نو آورانه در کشور باید پیوست فرهنگی داشته باشد، گفت: فرهنگسازی یک صنعت است که می تواند نسل های جامعه را بسازد.
حجت الاسلام دکتر قمی از مسوولان خواست تا از مردم و جوانان بخواهند با کمک علوم و فنون نوین مشکلات اجتماعی و شهری را حل کنند
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان در جنگ تحمیلی سرداران و فرماندهان بزرگی داشت گفت: هم اکنون هم این استان با داشتن ۲۵دانشگاه جامع و ۲۳۰هزار دانشجو نقش بزرگی در تولید دانش های روز دارد.
معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران هم گفت: فناوری های نوین می تواند در پیش بینی و پیشگیری از حوادث کمک کند.
اسماعیل نجار با اشاره به تدوین لایحه مدیریت بحران کشور افزود :این لایحه بیش از دو سال است در مجلس مانده و هنوز بررسی و به صحن علنی نیامده است.
مدیر بنیاد علمی سازمان اکو نیز با اشاره به توسعه ارتباط با ایران گفت: کارهای که در اصفهان انجام شده مرا شگفت زده کرد.
پروفسور سنگور افزود: پیشرفت کشورها در علم و تکنولوژی می تواند کمک زیاد به حل مشکلات زیست محیطی امنیت و اجتماعی کند.
شرکت هایی از استان های اصفهان، تهران، ایلام، یزد، چهارمحال و بختیاری، گلستان، آذربایجان غربی، فارس و هرمزگان و مشارکت کنندگانی از کشورهای هلند، روسیه، اسپانیا، دانمارک، آلمان و کره جنوبی حضور در این نمایشگاه را تجربه می کنند.
همچنین نمایندگان ایرانی محصولات و خدمات کشورهای سوییس، انگلستان، بلژیک، پاکستان، سوئد، کانادا، ترکیه، چین، چک، لهستان، اسلواکی و اتریش به صورت غیرمستقیم در این رویداد حضور دارند.
وزارت دفاع، جهاد دانشگاهی کشور، پارک های علمی و فناوری برخی استان های کشور، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت پست اصفهان، اداره برق، سازمان های پسماند، زیباسازی و آتش نشانی شهرداری اصفهان، اتاق بازرگانی، بنیاد علمی سازمان ECO و انجمن شهرهای فناور جهان (WTA) از جمله مشارکت کنندگان شاخص این نمایشگاه هستند.
برگزاری سمینارهای مختلف در تالار نقش جهان، تشکیل سه اتاق گفتگو در سه تالار نمایشگاه، برگزاری استارت آپ ویکند جهاد دانشگاهی در طول سه روز، برگزاری ماراتن بازی های رایانه ای توسط دانشگاه اصفهان، برگزاری مانور آتش نشانی و برنامه های مختلف سازمان ورزش شهرداری اصفهان از جمله ویژگی ها و برنامه های جانبی این نمایشگاه است.
ساعات بازدید عموم از این نمایشگاه، 18تا 23 و برای متخصصان 10تا 13روزهای 14و 15 مرداد در حاشیه پل تاریخی شهرستان است.