بسته سلامت؛
شیرینی هایی که کام شما را تلخ می کند!
فکر کردن به خوردن یک تکه کیک میتواند لذتبخش باشد اما در بلندمدت افرادی که تمایل بیشتر به خوردن مواد قندی و شیرین دارند بیشتر با مشکلات خلقی و افسردگی مواجه میشوند.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش مرکز ساینس الرت، طبق نتایج بررسیهایی که در سالهای اخیر انجام گرفته، مشخص شده است بین مصرف خوراکیها و نوشیدنیهای حاوی مواد قندی با خطر ابتلا به افسردگی ارتباط وجود دارد.![شیرینی هایی که کام سلامتی را تلخ می کند شیرینی هایی که کام سلامتی را تلخ می کند](/files/fa/news/1396/5/11/1234015_306.jpg)
در این مطالعه جدید،گروهی از متخصصان به بررسی ارتباط بین مصرف مواد قندی و ابتلا به اختلالهای روانی شایع پرداخته اند. که دریافتند، سه چهارم قندی که روزانه وارد بدن میشود مربوط به مصرف خوراکیها و نوشیدنیهای شیرین همچون کیک و نوشابه است و مابقی آن با مصرف دیگر مواد غذایی فرآوری شده مثل سس کچاپ وارد بدن میشود.
همچنین یک ششم مردمِ جهان حداقل از یکی از اختلالات روانی شایع مانند اختلال خلقی یا اضطرابی رنج میبرند و به همین دلیل این احتمال مطرح شده که بین مصرف مواد قندی و ابتلا به این اختلالها ارتباط وجود دارد.
نتایج مطالعات پیشین نیز که ارتباط بین افسردگی و مصرف مواد قندی را در شش کشور مورد مطالعه قرار داده بود حاکی از آن است که مصرف بیشتر مواد قندی فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) به افراد توصیه میکند که مصرف روزانه مواد قندی افزودنی را به کمتر از ۵ درصد مجموع انرژی دریافتی کاهش دهند.