پایان برداشت پیاز با رعایت استانداردهای جهانی در غرب استان اصفهان
برداشت پیاز طرح GAP (تولیدات کشاورزی خوب) در دو هزار متر مربع از اراضی کشاورزی غرب استان پایان یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مسئول سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سطح زیر کشت پیاز در غرب استان در شهرستان فریدن دو هزار متر مربع بوده است که از این میزان 16 تن پیاز GAPبرداشت شده است.
مسعود پزشکی با بیان اینکه در فرآیند تولید، علاوه بر اهدافی چون تولید محصول خوب و مناسب برای مصرف کننده، صرفه اقتصادی برای کشاورزان هم دارد گفت: با استفاده از این دستورالعمل میزان سموم مصرف شده و کود شیمیایی کنترل و به کمترین میزان میرسد و محصول بهتری ارائه شد.
وی افزود: به دلیل سرمازدگی در شهرستانهای تولید کننده نشاء پیاز، برداشت این محصول با کمی تاخیر انجام شده است و به استانهای اطراف اصفهان صادر شد.
GAP استاندارد بین المللی جدید برای محصولاتی که در نظام عملیات مناسب
کشاورزی تولید می شوند، بکار می رود.