آقای ترفخ عضو هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی سازندگان مسکن استان تهران در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه رکود چند ساله بازار مسکن از چالشهای بزرگ در زمینه ساخت و ساز است، گفت: صنعت مسکن یکی از بخشهای پیشران اقتصاد و جامعه است و رکود آن تاثیر مستقیم به صنایع وابسته دارد و موجب آسیبهای شغلی و اجتماعی زیادی در کشور میشود.
وی تاکید کرد: با کاهش ساخت و سازعلاوه بر اینکه که اشتغالزایی در کشور کمتر خواهد شد، آسیبهای اجتماعی هم بیشتر میشود.
ترفخ تصریح کرد: این روند همچنین باعث انباشت تقاضا میشود و در سالهای اتی علاوه بر هجوم تقاضا و افزایش قیمت باعث ورود دوباره سوداگران به بازار مسکن میشود.
ترفخ (به ضم ت. و کسر ف) با اشاره به اینکه خانههای خالی عمدتا لوکس و فاقد متقاضی هستند، تصریح کرد: عدم تناسب بین عرضه و تقاضا در کشور وجود دارد، برای ساختمانهای لوکس تقاضا کمتر و عرضه زیاد شده است، زیرا برای سرمایه گذار ساخت و ساز با متراژ پایین جذابیت ندارد.
وی تاکید کرد: با سیاست گذاریهای درست باید برای سرمایه گذار انگیزه ایجاد کرد و بستههای تشویقی به انها داد.
ترفخ ادامه داد: باید با ابزارهای بانکی و محرکهای دیگر تقاضا را در بازار مسکن بوجود بیاوریم
وی تاکید کرد: ساختمان سازی در کشور؛ حرفهای نیست و سازنده فقط به فکر منافع خودش است که این روند باعث کاهش طول عمر ساختمانهای کشور شده است.
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی سازندگان مسکن استان تهران بیان کرد: عمر مفید ساختمان در دیگر کشورها ۹۰ سال است.
وی ادامه داد: ساختمانهای ما فاقد شناسنامه فنی هستند در حالی که باید وقتی که جوازی صادر میشود اسم شرکت سازنده و مجری ذی صلاح و مشخصات کامل ساختمان در ان لحاظ شده باشد و همچنین سیستم بازرسی مناسبی در کشور داشته باشیم تا کیفیت ساختمانها افزایش یابد.