تولید 272 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی
272 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک از آغاز امسال تاکنون با نظارت شبکه دامپزشکی در خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر کل دامپزشکی استان گفت: امسال 155 هزار قطعه جوجه در مرغداری های بدون آنتی بیوتیک استان پرورش داده شد. علیرضا رفیعی پور با بیان اینکه دوره پرورش این مرغ حداکثر 40 روز است افزود: هر واحد پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک، در سال ۴ دوره جوجه ریزی دارد.
وی از افزایش تعداد واحد ها از 3 واحد به 28 واحدهای مرغ سبز در 11 شهرستان طی سه سال در استان خبر داد و گفت: هم اکنون مرغ بدون آنتی بیوتیک هر هفته، 2 تا 3 روز تولید فقط خود استان در بازار عرضه می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه سقف تولید مرغ سبز در کشورهای پیشرفته نیز 25 درصد است افزود: تلاش داریم تا در استان نیز به این میزان برسیم و از 50 تن گوشت مرغ مصرفی استان در شبانه روز، 12 تن آن مرغ بدون آنتی بیوتیک باشد.
مرغ های بدون آنتی بیوتیک، هیچ نوع آنتی بیوتیک و داروهای ضد کوکسی دیوزی دریافت نمی کنند.
کوکسی دیوز نوعی بیماری انگلی طیور است که صاحبان مرغداری ها برای پیشگیری از ابتلای مرغ های خود به این نوع بیماری، داروی ضد کوکسی دیوز که نوعی آنتی بیوتیک است، به مرغ ها می دهند.
اما مرغهای بدون آنتی بیوتیک با شدیدتر کردن قرنطینه های بهداشتی، بدون تزریق داروهای آنتی بیوتیک از این بیماری در امانند.