استفاده کمتر از سم و کود شیمیایی و مصرف بیشتر کودهای بیولوژیک، از برنامه های مهم جهاد کشاوورزی مازندران، برای سالم ماندن برنج تولیدی استان است.
طبق اعلام ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور و مازندران که از نمونههای برنج مازندران گرفته شد، ۹۹.۱ درصد برنج مازندران، سالم است. به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره سلامت برنج مازندران گفت: استفاده کمتر از سم و کود شیمیایی و مصرف بیشتر کودهای بیولوژیک، از برنامه های مهم جهاد کشاوورزی، برای سالم ماندن برنج تولیدی استان است. عزیزالله شهیدیفر با اشاره به اینکه نگاه وزارت جهاد کشاورزی انتقال کشاورزی سنتی به مدرن و اقتصادی است افزود:جهاد کشاورزی مازندران در چهار سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان در بخش مکانیزاسیون به کشاورزان تسهیلات ارائه کرد که در این زمینه، رتبه نخست را در جذب تسهیلات مکانیزاسیون در کشور به خود اختصاص داده است. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: اتفاقات خوبی در تنظیم بازار و قیمتگذاری محصولات کشاورزی بهویژه برنج رخ داد که سبب ایجاد دلگرمی در کشاورزان شده است.