اختصاص اعتبار به بزرگترین آزمایشگاه تشخیص سرطان شمال کشور در آمل
یک میلیارد و200میلیون تومان اعتبار برای تجهیزات بزرگ ترین آزمایشگاه مولکولی تشخیص سرطان در مازندران اختصاص داده شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ، رییس پژوهشکده انیستیتو پاستور شمال کشور شعبه آمل گفت: در نشست هیات رئیسه انیستیتو پاستور ایران در محل این پژوهشکده، حدود یک میلیارد و200میلیون تومان اعتبار برای خرید تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی بزرگ ترین آزمایشگاه مولکولی تشخیص سرطان در مازندران اختصاص داده شده است.
محسن آسوری چهارشنبه شب درباره تصمیات دیگر هیات رییسه انیستیتوپاستور در آمل به خبرنگارما افزود: ساختمان این آزمایشگاه جامع و مرجع با زیربنای 100متر مربع در محل پژوهشکده در سال های قبل بهره برداری شد.
وی اضافه کرد: آزمایشگاه مرجع و تشخیصی اکنون در سطح شمال کشور وجود ندارد و با راه اندازی این آزمایشگاه که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و همکاری انیستیتو پاستور فعالیت خواهد کرد، از ارسال نمونه های آزمایشی به تهران جلوگیری می کند.
رییس پژوهشکده انیستیتو پاستور شمال کشور شعبه آمل گفت : افزایش شمار مبتلایان به انواع سرطان به خصوص سرطان گوارشی و پستان در استان های شمالی ضرورت راه اندازی این آزمایشگاه را درآمل افزایش داده است.
به گفته دکتر آسوری ، با تصمیم اعضای هیات رییسه انیستیتوپاستور، حدود 500میلیون تومان اعتبار برای ساخت وساز وخرید تجهیزات مورد نیاز پژوهشکده پاستور آمل پیش بینی و در برنامه امسال پاستور کشور ردیف اعتباری مستقل اختصاص داده شد.
وی همچنین به برنامههای حمایتی انستیتوپاستور ایران از توسعه زیست فناوری دانش آموزی در پژوهشکده پاستور آمل اشاره کرد وگفت: در این حوزه با هماهنگی و مشارکت معاونت علمی توسعه زیست فناوری درحال اجرا است و شعبه پاستور آمل بعنوان پایگاه ومجری این طرح پذیرفته شده است.
وی اضافه کرد، که در کمتر از یکسال گذشته حدود 3 هزار دانشآموزدرمقاطع راهنمایی ومتوسطه از پایگاه زیست فناوری پژوهشکده شمال کشور بازید کردند که در کل کشور چنین تعداد دانشآموزی در بازدید از یک مجموعه وجود نداشته است.
پژوهشکده انستیتو پاستور شعبه آمل تنها پژوهشکده استانهای شمالی کشور اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و سمنان است که در 6 بخش حوزه پژوهش، تولید، ارائه خدمات تشخیصی تخصصی، آموزشی، مرکز رشد و رایانش زیستی فعالیت می کند.
این پژوهشکده با داربودن آزمایشگاه های مرجع و تشخیص بیماری های مشترک میان انسان ودام از مراکز علمی و اصلی رسیدگی به نمونه های ارسالی بیماریها محسوب می شود.