قالیباف :
از مردم عذر می خواهیم که بضاعتمان همین بود
شهردار تهران: در این دوره مدیریتی همه بضاعت خودمان را پای کار آورده ایم، خداوند را شاکریم اما اینکه بضاعت ما نتوانست همه مشکلات مردم را حل کند، عذرخواهی می کنم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما ، شهردار تهران: با تلاش همکارانم در مجموعه شهرداری تهران در این دوره مدیریتی از این باب که همه بضاعت خودمان را پای کار آورده ایم، خداوند را شاکریم اما از این باب که این بضاعت ما نتوانست همه مشکلات شما مردم عزیز خصوصا در جنوب شهر را حل و فصل کند از شما مردم عزیز عذرخواهی می کنم.
محمدباقر قالیباف در آئین بهره برداری همزمان از تونل و زیرگذر شهید ضربعلی زاده و 7 پروژه عمرانی پایتخت گفت: خداوند بزرگ را شاکرم که این توفیق و نعمت را به بنده داد تا نزدیک به 12 سال افتخار خادمی شما مردم عزیز، خصوصا مردم جنوب شهر را داشته باشم که همه انقلاب، نظام، عزت، استقلال و آزادی را به برکت مجاهدت ها و رشادت های آنان داریم.
وی تاکید کرد: این مردم همیشه برای حفظ وطن، عزت اسلام و مسلمین، امنیت و پیشرفت کشور جان خود را بدون هیچ توقعی عرضه کردند و اگر امروز کشور با این صلابت و قدرت ایستاده، به برکت خون شهدا و رشادت ها و مجاهدت های مردم عزیز است.
قالیباف گفت: امام راحل (ره) فرمودند؛ هر کجا هستیم، مدیون مردم هستیم؛ به خصوص مردم مستضعفی که پای انقلاب و نظام ایستاده اند و برای آن هزینه پرداخت کرده اند. ما هم به سهم خودمان تلاش کردیم در این فرصت خدمت، لحظه ای برای کار و تلاش درنگ نکنیم.
شهردار تهران تاکید کرد: همه ما مجموعه مدیران شهرداری در 12 سال گذشته سعی کرده ایم با همان روحیات دوران دفاع مقدس انجام وظیفه کنیم. هر چقدر مسئولیت در شهرداری بیشتر بوده، کار و تلاش نیز افزون تر شده است چرا که این فرهنگ را از دوران دفاع مقدس یاد گرفتیم که مسئولان هر چه مسئولیت بیشتری داشته باشند، موظفند بیشتر تلاش کنند.
قالیباف افزود: روزی که کار خودم را به عنوان خدمتگزار در شهر تهران آغاز کردم، با خدای خودم عهد کردم به گونه ای کار کنم که اگر در مقابل کارکنان از یک کارگر تا مدیران و معاونانم قرار گرفتم، به جرات بتوانم بگویم کسی زودتر از من از منزلش بیرون نیامده و کسی دیرتر از من به منزلش نرفته است.
وی با تاکید بر توجه به مسائل شهر تهران در همه ابعاد چون موضوعات زیرساختی، حوزه های عمرانی و خدماتی در 12 سال گذشته، گفتت: با وجود گذشت 100 سال از تاریخ تاسیس بلدیه در شهر تهران، اما 50 درصد مجموعه آمار کارهای زیرساختی در حوزه فضای سبز، سرانه های فرهنگی، ساخت مساجد، سینما، تئاتر، حسینیه، اتوبان و... در این 12 سال در تهران اتفاق افتاده است.
شهردار تهران با اشاره به تکمیل مترو شهر تهران با هشت خط، تاکید کرد: با بهره برداری از خطوط هشت و 6 مترو در ماه آینده، خطوط مترو تهران به پایان می رسد و اتوبان های شهر نیز بر اساس طرح جامع تکمیل شده است.
قالیباف به اقدامات انجام شده به منظور نوسازی بافت های فرسوده در جنوب شهر اشاره کرد و گفت: در حوزه بافت فرسوده، شهرداری تهران پولی بابت جواز، پروانه و جریمه دریافت نمی کند، بلکه با نگاه توجه به مناطق جنوبی شهر تلاش کرده ایم نه تنها تا اجازه ندهیم فاصله شمال و جنوب افزایش پیدا کند، بلکه این فاصله را کاهش دهیم. امروز نیز همه شاخص ها این مهم را نشان می دهد، هر چند هنوز مشکلات زیادی در شهر باقی مانده است.
وی افزود: با تلاش همکارانم در مجموعه شهرداری تهران در این دوره مدیریتی از این باب که همه بضاعت خودمان را پای کار آورده ایم، خداوند را شاکریم اما از این باب که این بضاعت ما نتوانست همه مشکلات مردم عزیز به خصوص در جنوب شهر را حل کند از مردم عذرخواهی می کنم.
شهردار تهران گفت: گاهی اوقات انسان مطالبی را می شنود که می گویند چرا این همه زیر ساخت فراهم کردید، یا اینکه گاهی می گویند به حوزه مسایل عمرانی توجه شده اما به مسایل فرهنگی و اجتماعی توجه نشده است. خطاب بنده به بعضی از کسانی است که شاید از حد و مرز انصاف خارج هستند؛ یکی نیست سوال کند که مقداری چشم های غرض ورزتان را باز کنید و در این شهر نگاه کنید. در همین فعالیت های فرهنگی و اجتماعی سالن های تئاتر و صندلی های سینما در این شهر نسبت به کل تاریخ شهر چند برابر شد؟ در این شهر شورایاری های محلات چگونه شکل گرفتند؟ بیش از 350 سرای محله که مرکز فعالیت فرهنگی است و فرهنگسراها قبلا کجا بودند؟
وی افزود: پادگان ها و زندان های شهر را تبدیل به مراکز فرهنگی و تفریحی کردیم، 500 هکتار زمین های عباس آباد به بزرگ ترین نگین فرهنگی و تفریحی شهر تهران تبدیل شد. افتتاح باغ کتاب به عنوان بزرگ ترین مجموعه فعالیت های فرهنگی در مقیاس جهانی در کدام دوره ساخته شده است؟
قالیباف به فعالیت های انجام شده به منظور توسعه مساجد اشاره کرد و گفت: در این شهر به همت شما مردم عزیز در کوی و برزنی نیست که آثار هیئت های مذهبی و مساجد و موسسات فرهنگی دیده نشود.
شهردار تهران با پرداختن به توجه مدیریت شهری به مسایل و آسیب های اجتماعی، تاکید کرد: شهرداری تهران هیچ وظیفه قانونی در این زمینه ندارد و جای سوال است که سابقا جای این مسایل اجتماعی در شهرداری کجا بوده است؟
وی بابیان اینکه هر شب بیش از 12 هزار نفر را در این شهر اسکان می دهیم و به آنها رسیدگی می کنیم، تاکید کرد: از کودکان کار تا شهروندان عزیزی که به خاطر سو مدیریت مدیران، بیکاری و نبود اشتغال معتاد و آواره شده اند را مورد رسیدگی قرار می دهیم؛ اگر چشم ها غرض ورز نباشند این فعالیت های اجتماعی و فرهنگی را می بینند.
قالیباف گفت: جالب است بعضی پروژه هایی که رویش حرف می زنند، در مقیاس جهانی از نظر طراحی، فنی و اجرا جایزه می گیرد اما آنها حرف های دیگری می زنند. البته ما این مسایل را حاشیه ای می دانیم و وارد این موضوعات نمی شویم. حتی چند هفته قبل به همکارانم در شهرداری تهران تاکید کردم ماه های آخر مسئولیت را حتما پر تلاش تر از ماه های اول کار و تلاش خواهیم کرد چرا که این را خدمت به مردم، انقلاب و نظام می دانیم.
شهردار تهران افزود: اگر کاری برای خدا کردیم باید بدانیم رضایت خدا در گرو رضایت مردم است از این رو رضایت مردم نشانی از رضایت خداوند است. باید تلاش کنم رضایت مردم را به دست بیاوریم که در حقیقت رضایت خدا را به دست آورده باشیم.
وی گفت: امیدواریم عزیزانی که این مطالب را بیان می کنند این انصاف را هم داشته باشند چرا که بعضا خودشان بیش از 3 دهه در مسئولیت های مختلف، در سطوح ملی و محلی در کشور انجام وظیفه کردند؛ یک بار هم کارنامه خودشان را ارایه دهند و بگویند چه کردند؟ چرا دایم نقد کرده و به دیگران اعتراض می کنند؟
قالیباف افزود: آنها در مدت انقلاب در پست های مختلف مسئول بودند، اگر از بنده سوال کنند که قالیباف چه کرده ای؟ می گویم 8 سال در جنگ بودیم و بعد از دوران دفاع مقدس نیز بخشی در قرارگاه و بسیج، بخشی در نیروی انتظامی و شهرداری بودم؛ کارنامه های ما روشن و مشخص است و خوب و بد آن هم معلوم است اما در مقابل آن ها هم یک بار کارنامه خودشان را به نمایش بگذارند و بگویند کارنامه شان چیست؟
وی ابراز داشت: البته برای آنها هم آرزوی موفقیت می کنیم و امیدواریم در کار پیش رو به خصوص در حوزه محیط شهری و شهرداری موفق باشند؛ همه آرزوی ما از صمیم دل این است که بتوانند بیشتر و بهتر از ما کار کنند و ما هم در خدمت آنها هستیم تا اگر تجربه و شناختی داریم،کمک کنیم تا کارها پیش برود.
شهردار تهران گفت: برای ما مهم است بتوانیم خدمت بی منت برای مردم عزیز داشته باشیم، یادمان نرود افرادی مثل بنده کسانی بودیم که اگر انقلاب اسلامی و مجاهدت این رزمندگان، خون مطهر این شهدا و حضور مردم در صحنه نبود چنین فرصت هایی برای کار کردن نداشتیم. اگر این فرصت فراهم شده، مردم این فرصت را برای ما فراهم کردند، از این رو به مردم مدیون هستیم و تا روزی که جان در بدن داریم به یاد شهدا برای عزت اسلام و مسلمانان و خدمت به مردم لحظه ای درنگ نمی کنیم
شهردار تهران در بخش ابتدایی سخنان خود نیز ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و گرامیداشت شخصیت های بزرگ علمی، فرهنگی و سیاسی و شهدای منطقه 16 گفت: از همه همکاران، مجموعه کارگران و مهندسان و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا که این پروژه را در طول یکسال اجرایی کردند؛ تشکر می کنم، البته این پروژه سابقه بیش از 20 ساله دارد اما سال قبل که متوجه ضرورت این کار شدیم، تلاش های زیادی انجام دادیم.
وی گفت: بعضی همسایه ها اعتقاد داشتند تعدادی از منازل در مجاورت این پروژه آسیب دیده است، همکارانم نیز باید این موضوع را بررسی کنند تا اگر آسیب خانه ها به خاطر اجرای پروژه بوده، حتما جبران خسارت شود.
قالیباف همچنین ضمن تقدیر از شهردار منطقه 16 گفت: توفیق آشنایی من با وی در شهرداری تهران به خصوص در نیمه دوم خدمت بود، البته وی از برادران متعلق به همین منطقه نیروی پرتلاش، متدین، پرکار و ولایتمدار است.
کاهش بیش از 40 دقیقه ای زمان تردد با اجرای تونل ضربعلی زاده
شهردار تهران گفت: اجرای تونل ضربعلی زاده سخت و پیچیده بود اما پس از افتتاح زیرگذر جوادیه، از دوستان در شهرداری خواستم آن را به طور ویژه اجرا کنند، در نهایت این پروژه در عرض یک سال احداث شد تا مسافت بین دو محله در اوج ترافیک از 45 دقیقه به دو الی سه دقیقه کاهش پیدا کند.
محمدباقرقالیباف، ظهر امروز در حاشیه آئین بهره برداری همزمان از تونل و زیرگذر شهیدضربعلی زاده و 7پروژه عمرانی پایتخت در جمع خبرنگاران، با اشاره به مشکلات موجود در منطقه 16 تصریح کرد: در محله جوادیه منطقه 16 با توجه به پلی که قبلا در این محدوده ساخته شده بود، نیازمند احداث یک زیرگذر بودیم که اجرای این زیرگذر با مشکلات فنی زیادی همراه بود اما در نهایت، سال گذشته این پروژه اجرایی شد.
وی گفت: مشکل دیگری که در این منطقه باقی مانده بود ارتباط بین محله نازی آباد و خزانه بود. پیش از این برای تردد بین این دو محله باید مسیر زیادی را طی می کردند اما با ساخت این تونل و زیرگذر ما از زیر ریل عبور کردیم و تونل ضربعلی زاده را ساختیم.
شهردار تهران تاکید کرد: اجرای تونل ضربعلی زاده سخت بود اما پس از افتتاح زیر گذر جوادیه، از دوستان در شهرداری خواستم تا آن را به طور ویژه اجرا کنند، این پروژه در عرض یک سال احداث شد تا مسافت بین دو محله در اوج ترافیک از 45 دقیقه به دو الی سه دقیقه کاهش پیدا کند.
قالیباف از افتتاح هفت پروژه عمرانی شهری در کنار تونل ضربعلی زاده خبر داد و گفت: چندین پل بود که باید نوسازی و بازسازی می شد. بخش هایی از پل ها در بزرگراه های شهید چمران نیز مشکلاتی داشت که برطرف شد، همچنین چند پروژه مربوط به آب های سطحی داشتیم که امروز به بهره برداری رسید.
وی گفت: امروز نزدیک به 40 میلیارد تومان پروژه عمرانی افتتاح کردیم، هر چند این پروژه ها در اقصی نقاط شهر تهران قرار داشت اما اجرای آن ها در ایمنی و هم در زمینه آب های سطحی موثر بود.
شهردار تهران در پاسخ به سوالی درباره جا به جایی پایانه های شهر تهران، گفت: محل جدید پایانه شرق به زودی افتتاح می شود، محل مورد نیاز برای انتقال پایانه های جنوب و غرب در ورودی تهران، بین اتوبان های ساوه و قم پیش بینی شده است که انشالله این دو ترمینال هم جا به جا خواهند شد و در حاشیه اتوبان آزادگان مستقر می شوند.