پخش زنده
امروز: -
اهالی ابوزید آباد شهرستان آران وبیدگل از بوی تعفن انبوه زباله های بیمارستانی وحیوانی رنج می برند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مدیرعامل انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد درخصوص مشکلات زیست محیطی ناشی از دفن غیر اصولی زباله در این منطقه گفت: تجمع انبوه این زباله ها در این منطقه موجب نارضایتی و مشکلات زیست محیطی شده و بخش کویرات این منطقه را به زبالهدانی تبدیل کرده است.
مسیب صدری افزود: همچنین شیرابه این زباله ها موجب به خطر افتادن آب های زیرزمینی شهرستان های کاشان وآران وبیدگل وبخش کویرات شده و حتی حیات گونههای نادر حیات وحش را در بخش کویرات در معرض نابودی قرار داده است.
وی بخش کویرات و شهر ابوزیدآباد را زیستگاه گونههای نادری همچون یوز آسیایی و گربهسانانی ازجمله کارکال دانست و گفت: تجمع زبالهها در این منطقه و تغذیه حیوانات از آنها ، نابودی این گونه ها را به دنبال دارد.
مسیب صدری انتقال چاله زباله ابوزید آباد را راهکار اصلی و درخواست مردم از مسوولان بیان کرد و افزود : در صورت داشتن مانعهای استراتژیک برای انتقال میتوان برای مدیریت دفن زباله، با راهاندازی شرکت کود کمپوست فعال و تفکیک زباله از مبدا تا حدودی این مشکل را رفع کرد.
وی از مسوولان خواست برای حفظ و حراست از محیط زیست، سلامت مردم، فراهم کردن زندگانی پاکیزه با ساماندهی وضع مدیریت پسماند بردارند.
مدیرعامل انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد گفت: راه اندازی مرحله نخست شرکت کود کمپوست هم نتوانسته این معضل زیست محیطی را برطرف کند به طوریکه شیرابه زباله ها موجب آلودگی محیط زیست می شود و زباله های بیمارستاتی در مبدا امحا نمی شود و وزش باد و طوفان موجب پخش آلودگی و ذرات معلق در فضا می شود.
شهردار ابوزید اباد و عضو هیات مدیره شرکت پسماند شهرستان های کاشان و آران و بیدگل هم گفت: با راه اندازی مرحله نخست این شرکت میزان دفن زباله از 250 تن به 120 تن کاهش یافته است.
رضا نقدی افزود: همچنین با تصمیم گیری های لازم، شیرابه های زباله ها به استخری هدایت،زباله های بیمارستانی امحا و همچنین زباله های خشک و تر از هم جدا می شود.
وی ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی فاز دوم و سوم شرکت کود کمپوست، مشکلات زیست محیطی چاله زباله ابوزید اباد تا پایان امسال برطرف می شود.