به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بانک رفاه؛ دکتر محمد علی سهمانی افزود: وجود مشکلات در نظام بانکی کشور تاثیرات نامطلوب بر اقتصاد کلان دارد که کاهش تولید و اشتغال نمونه هایی از آن است.
وی افزود: بانکها در اقتصاد ایران نقش پررنگی ایفاء میکنند و در پیشبرد برنامههای اقتصادی دولت و توسعه اقتصادی کلان کشور تاثیر بسزایی دارند، اما ساماندهی سریع موسسات مالی و اعتباری غیر مجاز ضروری است.
سهمانی اظهار داشت: کارکنان نظام بانکی در شرایط فعلی که برخی موسسات غیر مجاز مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده اند نقشی تعیین کننده دارند و میتوانند با راهنمایی درست خود، نگرانی هایی که در مردم ایجاد شده است را برطرف کنند.
خیزش بانک رفاه در بخش عملیات ارزیبانک رفاه با استفاده از فرصتهای ایجاد شده تلاش کرده است با افزایش سطح تعاملات بین المللی از طریق برقراری روابط و افتتاح حسابهای کارگزاری، سهم مناسبی از بازار ارزی را در سطح داخلی و بین المللی کسب کند.
فرشید فرخ نژاد عضو هیات مدیره بانک رفاه در مراسم اختتامیه دوره آموزشی توانمند سازی متخصصان ارزی بانک رفاه با اعلام این مطلب افزود: بانک رفاه به عنوان یکی از نخستین بانکهای تجاری کشور برای توسعه تعاملات بین المللی در قالب ایجاد روابط کارگزاری، اقدامات لازم را داشته است.
وی در ادامه با اشاره به رشد عملیات ارزی بانک رفاه و برابری سهم بازار عملیات ارزی و ریالی بانک رفاه در سال گذشته در مقایسه با سالهای قبل افزود: از آنجایی که بانک رفاه به عنوان یکی از بانکهای تجاری فعال در حوزه واردات عملکرد مطلوبی داشته، لازم است همزمان با رشد عملیات در حوزه واردات کالا و خدمات، نسبت به برنامه ریزی در راستای افزایش سهم بازار خود از بخش صادرات با هدف کمک به توسعه صادرات و ارزآوری کشور اقدام جدی داشته باشد.
عضو هیئت مدیره بانک رفاه ضمن قدردانی از عملکرد مثبت واحدهای ارزی مستقر در تهران و سایر استانها در حوزه عملیات ارزی، به رشد بیشتر این حوزه در شعب شهرستانها بر اساس آمار عملکرد ۴ ماهه ابتدای سال ۹۶ اشاره و بر لزوم گسترش و توسعه متوازن حجم عملیات در تهران و سایر استانها در چارچوب قوانین و مقررات با بهره مندی از همه امکانات و ظرفیتها تاکید کرد.
وی با برشمردن نقش موثر سرمایه انسانی در تعالی سازمان و لزوم توجه به تعهد و تخصص کارکنان حوزه ارزی، آموزش و بروز رسانی اطلاعات را یکی از الزامات انجام عملیات ارزی و حضور موفق در بازارهای جهانی دانست و خواستار برنامه ریزی جدی در زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص در این حوزه با هدف جذب مشتریان اعتباری، ارتقای برند بانک در بازارهای داخلی و بین المللی و کسب سهم بازار مناسب در حوزه ارزی متناسب با توانمندیهای سرمایه انسانی این بانک شد.
تامین مالی بانک رفاه برای تولید موتورهای سه سیلندراز خانواده موتور ملی سه سیلندر شرکت تیوان که بانک رفاه در تامین مالی آن مشارکت داشته است، رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی بانک رفاه؛ منابع مالی احداث و راه اندازی کارخانه تولید انبوه آن که قرار است در شهرک صنعتی کاسپین استان قزوین احداث شود، تماماً توسط بانک رفاه و از محل منابع ارزی صندوق توسعه ملی تامین شده است.
بانک رفاه در همسویی با شعار سالجاری به عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، به عنوان تنها بانک عامل در تامین مالی تولید انبوه این موتور کم مصرف و پر قدرت که دارای استاندارد یورو ۶ و به دوستدار محیط زیست معروف است، نقش تعیین کننده و پررنگ دارد.