به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ اژدر مجیدی در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه قانون کار در سال ۱۳۶۹ در کشور مصوب شده است، افزود: قانون مورد نظر بی نقص نیست به مانند هر قانون دیگری میتواند خلاءهای زیادی داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه قانون کار از قوانین پویا در بخش کارگری کشور است، اظهار داشت: اگر قانون فعلی بصورت صحیح به مرحله اجرا در آید و زیر ذره بین دولت و مجلس باشد بدون شک بخش عمدهای از مشکلات جامعه رفع و رجوع خواهد شد.
دبیر کانون انجمن صنفی کارگری گفت: جامعه کارگری امروز در کشور با مشکلات زیادی دست به گریبان است بنابراین میطلبد مسئولان در جهت رفع تنگناهای معیشتی، اقتصادی، رفاهی و شغلی این قشر زحمتکش و پر تلاش توجه ویژهای داشته باشند.
وی افزود: کارگران به عنوان نیروی محرکه چرخه اقتصاد کشور نقش ویژهای در پیشرفت و توسعه پایدار کشور دارند.
علی اصغر آهنیها عضو شورای عالی کار و کانون عالی کارفرمایان کشور نیز در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد گفت: کار آفرینان و کارگران در شرایط فعلی برغم تمامی مشکلات موجود بر سر راه تولید، اشتغال، صادرات و مواردی از این دست توانسته اند با روحیه جهادی چرخه اقتصادی کشور را حفظ کنند.
وی افزود: رشد اقتصادی در گرو بسترسازی و ایجاد امکانات لازم و ضروری است و بدون برنامه ریزی و سیاست گذاری صحیح و همینطور قوانین، آئین نامه ها، بخش نامه ها، حمایتها و مشوقهای موثر و کار آمد به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
عضو شورای عالی کار و کانون عالی کارفرمایان کشور گفت:: با وجود دست اندازهای مختلف نمیتوان در جاده اقتصادی کشور گامهای بلند و مستحکمی برداشت.
وی تصریح کرد: ایجاد امنیت اقتصادی مستلزم وجود یک سیستم کارآمد، منسجم و همگون در کشور است.
آهنیها در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بسیاری از قوانین حاکم بر تولید مملکت مانند قانون ارزش افزوده، هدفمندی یارانهها و ... در حقیقت ضد تولید است.
وی افزود: برای نمونه قانون هدفمندی یارانه بسیار زیبا تدوین و اهداف بزرگی برای توسعه و بازسازی صنعت کشور دارد.
عضو شورای عالی کار و کانون عالی کارفرمایان کشور اظهارداشت: اجرای این قانون نه تنها دردی از مشکلات تولیدی جامعه دوا نکرد بلکه هزینههای زیادی بر صنعت و تولید مملکت تحمیل کرد.
آهنیها در مصاحبه با رادیو اقتصاد با اشاره به این جمله که هزینههای تولید در ایران به هیچ وجه قابل مقایسه با سایر کشورهای جهان نیست، یادآورشد: حضور پر رنگ در سطح بازارهای جهانی درگرو کاهش هزینههای تولید، کیفیت و قیمت رقابتی است.