برداشت میوه گرمسیری چیکو از ۱۳۷ هکتار باغهای هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزخلیج فارس؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت، صد تن چیکو برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد. برداشت محصول تا اوایل شهریور ادامه دارد. مسعود گرگیج افزود: نبود صنایع تبدیلی در استان، خشکسالی و بازاریابی از مشکلات افزایش تولید این میوه گرمسیری است. وی گفت: محصول تولید شده در بازارهای داخلی استان هرمزگان به فروش میرسد. چیکو درختی است همیشه سبز با قامتی برافراشته، پهن و انشعابات کم که ارتفاع آن بین پنج تا بیست متر است. میوه این درخت پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، و گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است. چیکو معمولاً به صورت تازه خورده میشود و خاصیت ضدسرطانی دارد.