از ابتدای امسال ۶ هزار و ۴۰۰ تن تن خرما از هرمزگان صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس رییس انجمن خرمای هرمزگان گفت: ارزش کالای صادراتی بیش از ۵۵ میلیارد تومان است. ابراهیم پورحیدری افزود: صادرات خرما نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش دارد. وی علت افزایش صادرات را ارایه بسته بندی مناسب و گشایش ال سی از طرف بانکهای عمانی اعلام کرد. رییس انجمن خرمای هرمزگان گفت: بیش از ۸ رقم مرداسنگ، زرد، مضافتی، کریته، خنیزی، آل مهتری، زرک، خاصویی، هلیلی و پیارم از خرمای تولیدی هرمزگان صادر میشود. در هرمزگان ۵۰ رقم خرما تولید میشود. پوور حیدری افزود: پارسال ۲۸ هزار تن خرمای هرمزگان به ارزش بیش از ۳۹ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شد. پور حیدری گفت: ۲۰ درصد خرمای هرمزگان صادر و ۸۰ درصد در داخل کشور مصرف میشود. سالانه ۱۵۰ هزار تن خرما از ۳۸ هزار هکتار از نخلستانهای هرمزگان برداشت میشود. برداشت خرما در هرمزگان با خرمای آل مهتری از اول خرداد آغاز میشود و با برداشت پیارم در آبان ماه پایان مییابد. خرما سرشار از ویتامین ب. ۱ و ب. ۲، مواد معدنی، فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، ید و منیزیم است.