تولید 28 تن گوشت و تخم بلدرچین در خراسان جنوبی
21 تن گوشت و 7.5 تن تخم بلدرچین از آغاز امسال در خراسان جنوبی تولید شده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون تولیدات دامی جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: ارزش گوشتهای تولید شده
315 میلیون تومان است که علاوه بر مصرف داخل استان به استانهای سیستان و بلوچستان، تهران و اصفهان ارسال شده است. آقای مدرسی ارزش تخمهای تولید شده را نیز 90 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: بیشتر تخمهای تولید شده در داخل استان مصرف می شود.
وی با اشاره به وجود 2 واحد پرورش بلدرچین در خراسان جنوبی گفت:این استان با داشتن بیش از 422 هزار قطعه بلدرچین،2.6 درصد ظرفیت بلدرچین کشور را داراست.
معاون تولیدات دامی جهادکشاورزی خراسان جنوبی افزود: واحدهای پرورش بلدرچین بصورت زنجیرای فعالیت می کنند و شامل سالن پرنده مادر، سالن پرورش بلدرچین گوشتی و بخش جوجه ریزی است.
پرورش بلدرچین در خراسان جنوبی برای 18 نفر بصورت مستقیم و 50 نفر بصورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است .
پروتئین گوشت بلدرچین 5 تا 10 درصد از گوشت سایر پرندگان بیشتر است و این گوشت منبع نیاسین، تیامین، فسفر، مس، ریبوفلاوین، ویتامین ب6، روی و آهن است و برای افراد مبتلا به آسم، تشنج، فشارخون بالا، ضعف اعصاب مفید است.