جم یا جمبولان میوه ای کمیاب است که به صورت پراکنده در 2هکتار ازباغهای شهرستانهای بندرعباس ، میناب و رودان کشت می شود .
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکزخلیج فارس،جم یا جمبولان میوه ای کمیاب است که به صورت پراکنده در 2هکتار ازباغهای شهرستانهای بندرعباس ، میناب و رودان کشت می شود . میوه درخت جم بیضی شکل ، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد . مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان برداشت ، پنچ تن میوه جم برداشت شود . برداشت جم آخرمرداد به پایان می رسد . گلهای این درخت به علت شهد فراوان منبع خوبی برای تغذیه زنبورهای عسل است. درخت جم ، بومی کشور های هند، سریلانکا ، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی وگرمسیری دنیا کشت می شود . میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، منگنز ، روی و آهن است . پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش ، کبد و تنظیم ضربان قلب می شود . سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد . انبه، گواوا، گارم زنگی ، چیکو ،کنار و سه پیستان از دیگر میوه های گرمسیری در هرمزگان است.