رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اقتصاد دانش محور آن طور که مدنظر مقام معظم رهبری بود عملی نشد و باید این پژوهشهای کاربردی منجر به تولید، کار و اشتغال شود.
ولایتی افزود: برخی از انتخاب دکتر فرهاد رهبر بسیار خوشحال شدند و برخی هم نگرانیهای داشتند؛ دانشگاه آزاد اکنون بیشترین ظرفیت را در میان سایر دانشگاهها دارست.
وی گفت: در دانشگاه آزاد از نعمت اساتید فاضل برخودار هستیم و استفاده از این اساتید خواسته ما به عنوان هئیت امنا محسوب میشود، اما در این دانشگاه نیازمند مدیریت هستیم.
ولایتی درباره موضوع منطقه بندی در دانشگاه آزاد افزود: ما در باید منطقه بندی را به درستی اجرا کنیم و هر منطقه خودکفا باشد، چون مردم به دانشگاه آزاد و دانشجویانی که در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند امید بخشیده اند، اما برخی از افراد در وزارت علوم به این مسئله توجه نکردند.
وی با اشاره به کد رشته محلهای دانشگاه آزاد گفت: رشتههای دانشگاه آزاد با حمایت و امضا ۲۰۵ نفر از نمایندگان مجلس در یک فرصت کوتاه مورد تایید قرار گرفت و من از دکتر زاهدی تشکر میکنم.
ولایتی افزود: آرا نمایندگان مجلس نشان دهنده آن است که مردم این دانشگاه را میخواهند.
ولایتی با اشاره به فعالیتهای پژوهشی دانشگاه آزاد افزود: اقتصاد دانش بنیان آن طور که مورد نظر مقام معظم رهبری بود عملی نشد و باید پژوهشهای کاربردی در دانشگاه آزاد به تولید، کار و اشتغال منجر شود؛ بحث کارگاههای صنعتی یکی از کمبودهای مهم در این دانشگاه است.
وی با اشاره به اینکه موضوع ارتقا فرهنگ اسلامی ایرانی در دانشگاه آزاد بسیار مهم است گفت: این موضوع در دانشگاه آزاد باید به طور قوی پیاده شود؛ توقع ما از ارتقا فرهنگ اسلامی ایرانی در دانشگاه آزاد بیش از دیگر مکانهای علمی است؛ باید دانشگاه آزاد مکمل مسجد و حسینیه و مصداق اتحاد عملی حوزه و دانشگاه باشد.
ولایتی افزود: من و سایر افرادی که در این حوزه قرار داریم از این موضوع نمیگذریم و باید فرهنگ ایرانی و اسلامی در دانشگاه آزاد اجرا شود.
چرا باید هزینه های زیان ده بودن دانشگاه آزاد را دانشجوها بدهند؟