رقابت آشپزهای مهد کودک های شاهرود در پخت غذای سالم
به مناسبت هفته بهزیستی، جشنواره غذای سالم مهدکودک های شاهرود برگزار شد.
![](/files/fa/news/1396/4/26/1181129_543.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مسعود جهانسیر، رییس اداره بهزیستی شاهرود ، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج غذای سالم و پیشگیری از عوارض چاقی عنوان کرد و گفت: در این جشنواره 20 مهدکودک شهری و روستایی با ارائه 50 نوع غذا شرکت کردند.
جهانسیر، معیارهای داوری را کیفیت پخت، تنوع مواد غذایی و میزان کالری مصرفی اعلام کرد.