رئیس بهزیستی:
آمار 33 درصدی خط فقر مورد تایید نیست
رئیس بهزیستی کشور : وجود 33 درصد از جامعه به عنوان زیر خط فقر مورد تایید ما نیست.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما محسنی بند پی در نشست خبری در باره انتشار گزارش وزارت راه و شهرسازی مبنی بر زیر خط فقر بودن 33 درصد جمعیت کشور افزود: این را ما تایید نمی کنیم چون که نمیتوان رقم مشخصی را به عنوان خط فقر در کشور اعلام کنیم زیرا خط فقر به تناسب جغرافیا، مکان از شهری به شهر دیگر متفاوت است و تنها نظام چند لایه رفاه میتواند آن را تعریف کند تا همه از مساعدت اجتماعی و بیمهای برخوردار شوند و شاهد کاهش جمعیت زیر خط فقر در کشور باشیم.
بندپی همچنین در پاسخ به ایسنا در خصوص راه اندازی صندوق صدقات توسط سازمان بهزیستی کشور گفت: سازمان بهزیستی همچون کمیته امداد یک نهاد حمایتی است و نیاز به مشارکت اجتماعی دارد و به همین دلیل در صدد راهاندازی صندوقهای صدقات در کشور هستیم تا رقم مشارکت اجتماعی خود را افزایش دهیم.
بندپی در ادامه به مجوز استخدام 2000 نیرو به صورت «خرید خدمت» در سازمان بهزیستی کشور خبر داد و گفت: مجوز استخدام 2000 نیرو را به صورت خرید خدمت اخذ کردیم که این نیروها در 150 اورژانس اجتماعی کشور و همچنین مراکز جامع خدمات بهزیستی که در حال راه اندازی هستند، جذب خواهند شد.
محسنی بند پی ادامه داد: در اورژانس اجتماعی فارغ التحصیلان رشتههای روانشناسی در تمامی گرایشها، مددکاری اجتماعی و علوم اجتماعی جذب میشوند و در مراکز جامع خدمات بهزیستی نیز فارغ التحصیلان توانبخشی، علوم اجتماعی و پیشگیری استخدام خواهند شد.
وی در خصوص مناسب سازی معابر شهری برای معلولان نیز با بیان اینکه سازمان بهزیستی و بنیاد شهید جزء نهادهای پیشرو در این حوزه هستند خاطرنشان کرد: در حوزه مناسب سازی محیط عقب هستیم و تنها 25 درصد در این حوزه موفق عمل کردهایم البته وزیر کشور دستور داد نمره ارزیابی عملکرد دستگاهها در حوزه مناسب سازی اعلام شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین گفت: بهزیستی سامانه «معبر» با شماره 30000123 را راه اندازی کرده تا به صورت موردی معلولان و سایر افراد مشکلات مناسب سازی را به ما گزارش دهند تا نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با بیان آنکه حدود 10.5 درصد افراد معلول پذیرش شده در بهزیستی دارای «معلولیت بینایی» هستند، گفت: این افراد عموما تحصیل کرده بوده و نیاز به فناوریهای خاص دارند که خوشبختانه هم اکنون در حوزه فناوریهای مورد نیاز معلولان بینایی در کشور خودکفا شدیم.
بندپی ادامه داد: در سال 96 نیازهای معلولان بینایی که از کل کشور احصاء شده را از طریق شرکتهای دانش بنیان داخلی با حفظ موازین قانونی پاسخ خواهیم داد و فناوریهای مورد نیاز آنها را تامین خواهیم کرد.
به گفته وی، در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد زنان ویژه در کشور وجود ندارد و حتی عامل اصلی گرایش زنان به رفتارهای پرخطر مشخص نشده است به طوریکه نمی توان اعلام کرد فقر و یا تنوع طلبی یا دیگر مسائل مرتبط کدامیک عامل اصلی بروز چنین رفتارهایی از سوی برخی از زنان است.