وی افزود: در سال ۹۵ پروژه نقش جهان را افتتاح کردیم و این پروژه تکمیل میشود. افتتاح ورزشگاه میانرود در شیراز صورت گرفت و حالا این ورزشگاه آماده استفاده است. لیگ دسته اول امسال در این ورزشگاه برگزار میشود. چمن ورزشگاه یادگار امام هم ترمیم شد و صندلی گذاری آزادی هم انجام به اتمام رسید. ورزشگاههای پنج هزار نفری قوچان و ۱۵ هزار نفری بیرجند، بجنورد و بوشهر هم سال گذشته افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی درباره بودجه امسال گفت: با ۱۵ درصد کاهش بودجه امسال در نظر گرفته شده است. اگر تخصیص بودجه کامل پرداخت شود، ۴۰ پروژه دیگر افتتاح میشود که بخشی از آن مربوط به تهران است، اما برنامه تجهیز آزادی جدا است.
وی درباره بازسازی ورزشگاه آزادی افزود: این ورزشگاه قدمتی 50 ساله دارد و ۱۶۰ میلیارد تومان برای بازسازی ازادی در نظر گرفته شده است که در ۲ سال انجام میشود. در سالهای مختلف نظارتی برای بازسازی آزادی انجام شده است که مجموعه نشست هایی داشته که غیرطبیعی نیست و نیاز به تحکیم دارد. خطر ریزش مطلقا ندارد.
مدبر ادامه داد: بعد از بازی ایران و ازبکستان کار بازسازی آغاز شد. لایه زیرین بخشی که نشست داشت برداشته شد و ترمیم انجام میشود تا پس از آن صندلی گذاری شود.
وی در خصوص بلیت فروشی آزادی گفت: همیشه بلیت فروشی دغدغه همه بوده است و همیشه در این خصوص مشکل داشتیم. بین فدراسبون فوتبال، شرکت توسعه و دو باشگاه سرخابی تفاهم نامهای صورت گرفته است که بلیت فروشی الکترونیکی برعهده شرکت توسعه باشد. آیین نامه میگوید برعهده باشگاهها است، اما بازیهای ملی هم وجود دارد که ابن امر به یک ارگان و به شرکت توسعه واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه افزود: این واگذاری بلیت فروشی به صورت مناقصه عمومی اوایل لیگ انجام میشود و سایتی در این خصوص تجهیز میشود. تمام برنامههای موجود از طریق الکترونیکی و کد ملی بلیت فروخته میشود و صندلی هر فرد مشخص خواهد شد.
وی گفت: این گونه کارها به نظم و انضباط و امنیت کمک میکند تا تماشاگران در آرامش به ورزشگاه بیایند. برای جلوگیری از تخلف دوربین هم نصب خواهد شد.
مدبر درباره عواید بلبت فروشی برای ۲ باشگاه سرخابی تهرانی افزود: براساس آیین نامه مصوب فدراسبون فوتبال پرداخت میشود البته با توجه به کسر هزینهها این عواید تقسیم خواهد شد که هزینههای ورزشگاه هم در نظر گرفته میشود.
وی ادامه داد: قبلا هیچ گونه هزینهای به شرکت از بلیت فروشی پرداخت نمیشد و شرکت دیگری کار بلیت فروشی را انجام میداد. حالا هم این ۲ باشگاه را تحت فشار قرار نمیدهیم و همان درصد شرکت واسطه دریافت خواهیم کرد که کمک بزرگی برای ورزشگاه است. استقلال و پرسپولیس برای اجاره سالانه زمین 65 میلیون پرداخت می کنند که حتی می شود این اجاره بها را براساس این تفاهم نامه هم پرداخت کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه درباره اینکه شنیده شده پارکینگ آزادی به دلیل واگذاری به اتومبیلرانی کوچکتر شده، گفت: این استادیوم در سالهای مختلف به صورت یک مجموعه دیده شده اما در این سالها قطعه فطعه شده است، بنابراین وقتی مسابقهای با ظرفیت صد هزار نفر برگزار میشود، خیابانها شلوغ خواهد شد. بخش بزرگی از پارکینگ مجموعه را واحد اتوبوسرانی گرفت که نمیدانیم از چه طریقی انجام شد، اما وقتی سند مجموعه را مطابقت دادیم، اتوبوسرانی قبول کرد و مشکل حل شد. حالا این شرکت با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قرارداد دارد.
وی افزود: در آخرین جلسهای که با وزیر ورزش داشتیم، ۱۵ فدراسیون درخواستهایی را برای استفاده از نقاط مختلف آزادی داشتند که قرار شد در طرح جامع استادیوم، محلی را برای این موضوع ببینیم که اگر درخواست فدراسیونی تصویب شد، در اختیارشان قرار دهیم، حتی فدراسیون فوتبال درخواست کرد ساختمان اداریاش به آکادمی بیاید که نمیتوان به این صورت تصمیم گرفت. اگر قرار باشد بخش زیادی از پارکینگ به فدراسیون اتومبیلرانی داده شود، دچار خسران میشویم.
مدبر درباره اینکه پارکینگ معضل بزرگی برای همه شده است، گفت: تا جایی که میتوانیم با رفع معارض، مشکل را حل میکنیم، تلاش ما این است پارکینگها را حفظ کنیم و چیزی از آن کم نمیشود. حتی میتوانیم در ضلع غربی آزادی پارکینگ طبقاتی با گنجایش ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ اتومبیل بسازیم که سی میلیارد تومان برآورد هر طبقه است داشته باشیم. در این پارکینگها نیازهای اقتصادی هم دیده شده است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه یکی از چالشهای شرکت توسعه بدهی طرفهای قرارداد مثل استقلال و پرسپولیس است، آیا برنامه ای وجود دارد تا در تفاهمنامه بلیت فروشی، بدهیها برداشته شود، افزود: در تفاهمنامه جدید قرار شد از محل فروش بلیت، عدد مربوط به اجاره را بردایم. در مورد بدهیهای سنواتی که فدراسیونهای مختلف دارند، قرار شد از محل ۲۷ صدم درصدی که برای وزارت ورزش در نظر گرفته شده است، تخفیفها به فدراسیونها مستهلک شود. استقلال و پرسپولیس هم بدهی زیادی ندارند، سال گذشته هم مبلغی را بدهکار بودند که فشار آوردیم و پرداخت شد.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی درباره اینکه هیئت مدیره استقلال مشخص شده است اما هنوز وضعیت پرسپولیس مشخص نیست و این شرکت با چه کسی طرف قرارداد است، گفت: قراردادی که بسته میشود با مسئول وقت است، تا جایی که اطلاع دارم، طاهری فعلا سرپرست مدیرعاملی پرسپولیس است.
وی در خصوص حضور بانوان در ورزشگاهها افزود: ما به لحاظ سخت افزاری مشکلی نداریم و با برنامههای مشخصی میتوانیم امکانات را در نظر بگیریم، اما سیاست گذاری با ما نیست.
مدبر درباره واگذاری بدون مناقصه به برخی افراد گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. اما ساخت و سازها را به پروژههای سریع و ارزان و با کیفیت انجام میدهیم. در دولت یازدهم پروژهای کلنگ زنی نکرده ایم و تنها پروژههای قبلی تکمیل شده است. سبک سازی را برای تغییرات در نظر گرفته ایم. در ۶ ماه پنج پروژه در تهران راه اندازی شد.
وی در خصوص افتتاح ورزشگاه امام رضای مشهد افزود: ورزشگاهی در خور توجه و مدرن در مشهد افتتاح شده است. چمن ورزشگاه مجهز بوده و برخی تجهیزات از آلمان وارد شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: ما اجبار به اتمام پروژه ها داریم. اکنون ورزشگاه های خوبی برای استفاده داریم و می توانیم در شهرهای مختلف میزبان باشیم تا فقط بازی ها در آزادی نباشد.
وی درباره بهره بردار زمین های تنیس مجموعه انقلاب افزود: ما در همه مجموعه های خود نرخ های مصوب داریم اما در مورد تنیس نرخ مصوب برای فدراسیون وجود ندارد و بین مربی و آموزش است. مبلغ اجاره بها مربوط به زمین و مربی است و ما دخالتی در این خصوص نداریم.
مدبر ادامه داد: واگذاری کارت های مجموعه انقلاب به شرکت های دیگر هم انجام شده است چون ظرفیت عضویت بالایی دارد. این یک کار بازاریابی برای جذب مشتری با تخفیف ها است. ما با اجاره طولانی اماکن می توانیم هم درامدد بیشتر داشته باشیم و هم هزینه کمتری برای بازسازی در نظر بگیریم.
وی افزود: سازمان خصوصی سازی بخشی از مجموعه ها را خارج می کرد اما امسال مجموعه ها را برای فروش در نظر گرفته شده است. از جمله پیست های اسکی و مجموعه آزادی. در استانداردسازی در پیست ها معضل بزرگی داریم. در دیزین اخطار گرفتیم و سازمان استاندارد گفته که اجازه بهره برداری نداده است و برای فروش گذاشته شده اما شمشک استانداردسازی شده است. فعلا ما مجوز برای بازسازی نداریم و امسال به مشکل برمی خوریم چون بلاتکلیف است.
مدیرعامل شرکت توسعه گفت: برای تکمیل ورزشگاه شیرودی شورای شهر و شهرداری هماهنگی خوبی با دولت نداشتند اما این مشکل با شورای شهر جدید حل می شود.
وی افزود: احکام قضایی زیادی برای شرکت آمده است. 153 میلیارد از بودجه عمرانی ما را به سود ستاد اجرایی فرمان امام در خصوص ورزشگاه سوارکاری شهدا برداشت می شود. متاسفانه ما تعلل کردیم در پیگیری این موضوع و حکم قطعی شده و حالا اجرایی شده است. اگر تلاس ما به نتیجه نرسد بودجه عمرانی خود را از دست میدهیم. به راحتی علیه ورزش حکم صادر میشود و از حساب شرکت برداشت میشود. برخی مالکین بعد از سالها پیدا شده اند و ما را دچار مشکل کرده اند. لایحهای به دولت ارسال کرده ایم که برخی مجموعهها حاکمیتی شود که هنوز تصویب نشده است.
مدبر با اشاره به سالن افراسیابی گفت: هشت سال قبل برای بازیهای آسیایی به فدراسبون جودو واگذار شد. این سالن برای برگزاری مسابقات بوده نه برای تمرین و متاسفانه نگهداری هم از آن نشد. در انتخابات ریاست جمهوری به مشکل خوردیم، آنرا بازسازی کزدیم، اما متاسفانه فدراسیون جودو همکاری نمیکند در صورتیکه دستور اکید وزیر ورزش برای بهره برداری از این سالن برای مسابقات داریم.
وی در خصوص استفاده از مدیریت بانوان در شرکت توسعه افزود: در یکی از مجموعهها میخواهیم از یک مدیر بانو استفاده کنیم تا نقش اجرایی بانوان پررنگتر شود. هم اکنون هم در بخشهای مختلف شرکت از مدیران بانو استفاده میشود.