به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدرضا مس فروش گفت: این تسهیلات در دو بخش اعطا میشود که سرمایه در گردش و تکمیل پروژه هایی است که ۶۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت کار دارد.
وی گفت: سال گذشته هزارو ۳۱۶ میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی استان در نظر گرفته شده بود، اما به علت عدم همکاری نظام بانکی نتوانستیم همه این رقم را اختصاص دهیم و ۴۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد.
مس فروش تصریح کرد: در استان تهران ۱۷ هزار واحدصنعتی مجوز فعالیت دارد که۳۰ درصد غیر فعالند و سعی میکنند مشکلاتشان را برطرف کنند.
وی افزود: سال گذشته ۶۰ هزار نفر - اشتغال در بخش صنعت، معدن و تجارت استان تهران ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه منابع تسهیلاتی که در نظر گرفته میشود، کافی نیست، گفت:: سیستم بانکی باید همکاری بیشتری کند و ما فکر میکردیم نرخ سود بانکی کاهش مییابد، اما این اتفاق رخ نداد در صورتی که این بهرهها کاهش یابد مشکلات به حداقل میرسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: منابع در نظر گرفته شده به واحدهای کوچک زیر ۵۰ نفر و واحدهای متوسط زیر ۱۰۰ نفر اختصاص مییابد.
وی با تاکید بر حفظ برندهای قدیمی به احیای واحدهایی نظیر قند ورامین و ارج اشاره کرد و گفت: برای کارخانه قند ورامین که در حال حاضر تعطیل است تصمیماتی گرفته شده و تا دو ماه آینده آغاز بکار میکند، کارخانه ارج هم در حال حاضر تولید محدودی دارد و بزودی شاهد حضور برند ارج در بازار خواهیم بود.
مس فروش در پایان به مشکلات واحدهایی تولیدی اشاره کرد و افزود: مسایل بانکی، نظام مالیاتی وتامین اجتماعی از مهمترین مشکلاتی است که واحدهای تولیدی با آن دست و پنجه نرم میکنند.
سهم تامین اجتماعی از این مشکلات ۲۲ درصد، سهم نظام بانکی ۲۲ درصد و تسهیلات بانکی ۴۲ درصد و بقیه هم مشکلات جاری واحدهای تولیدی است.
وی گفت: در ستاد تسهیل استان با حضور نمایندگان واحدهای تولیدی و سازمانهای مربوطه سعی میکنیم مشکلات را به حداقل برسانیم.